- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Squirrel
üzenetére
Na végre egy normális TV

Kíváncsi vagyok VT60 után milyennek látod, lehet egyszer és mindenkorra pontot tehetnél az örök vitára miszerint a plazma hívők azt mondják, hogy mind a mai napig nem született szebb képet adó TV SDR tartalom esetén, azt most hagyjuk, hogy 4k vagy FHD.
Ha meg van még a VT60 és netán egymás mellett tudnád őket nekünk értékelni az lenne a non-plus-ultra!
Nekem is volt 65VT60-am, aztán jött egy LG B7, majd C9, most 77G3- de már nem emlékszem annyira, hogy milyen volt valóban a plazma, azon kívül, hogy agyfaszt kaptam a foszfor trailtől meg a rainbow effekttől.
Szóval ha már kicsit belaktad a G4-et akkor írj már pár sort kérlek.
Nekem SDR tartalomra ami nagyon "plazmaszerű" az a ISF képi mód, olyan 20-25 közötti OLED pixel fényerővel - persze minden képi segéd algoritmus szigorúan kikapcsolva, 49-es fekete szinttel és én egy ici-picit belebuzeráltam a gamma görbéjébe, mert valahogy nekem "kevés" a 2.4-es gamma, alul tökösebb ha kicsit bemínuszolom IRE 2.5 és 15 között, ez még egy picit darkosabb, mozisabb képet ad - persze ez nem helyes gamma görbét eredményez, de én a plazmás képet kerestem.
Ami érdekes, hogy a plazmának a kajak 'Kodak' sárgája nálam akkor jött OLED-en ha kicsit emeltem a sárga szaturáción, valamit eltérítettem a zöld tengelytől, hogy "tisztább" sárgát kapjak, mert én hányok a zöldes sárgáktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor