Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
hopeless69
csendes tag
Ezt én néztem be!!
,de leírom, ha tényleg érdekel... :I
A vállalkozásomba vásároltam az alkatrészek egy részét. Cégeknek az Alza ad egyedi kedvezményt. Amit kinéztem tápot az fehér volt, de ekkor bedobta az
ASUS PRIME 850W GOLD tápot 30% kedvezményre cégre.
Nos megnéztem az Asus oldalán is látom van fehér meg fekete táp. Beraktam a fehéret hát a kosárba, de azt már nem néztem meg, hogy a kábelek feketék lesznek. Ráadásul nem is találtam hozzá gyári fehéret.Amikor megjött, hát ment a miatyánk rendesen.
Vissza nem akartam küldeni, mert számla visszarontás több tétel egy számlán, szóval beszereltem így. Mondom majd veszek hozzá fehét kábeleket.Aha, de az nem így megy. Rengeteg gagyi kábel van, vagy nem passzolnak a pinek. Nem gondolom, hogy már ezen a tízezer forinton fog múlni, hogy tényleg egységes legyen az én szememnek is, de ehhez valami hozzáértő kell akár innen is, mert egy rossz kábellel hazavághatom az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258