Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nem igazán tér el tulajdonságilag az etanol és az izopropanol, mindkettő jól működik. Különbség annyi, hogy az egyik, az etanol ugye tudatmódosító szer és nagy örömmel fogyasztják az emberek, ezért drágább, nagyobb rajta az adó, vigyáznak, hogy alkesz ne jusson hozzá és ne lehessen italgyártásra használni, ha nem arra szánták.
Az izopropil alkohol azért ennyire népszerű, mert ugyanazt tudja, de hozzáférhetőbb, nincs annyira szabályozva. Mindenesetre mindkettőt denaturálják, hogy az alkesz ne igya meg.
Apád jól mondja. Én az Alkoneket akartam is említeni, azt szoktam lemosónak használni (oledet még nem takarítottam vele). Abban van etil, izopropil és terc-butil alkohol. Mindenesetre mindegyik elpárolog, hasonlóan viselkednek.
-
Egy dolgot jegyezzetek meg: acetonnal (körömlakk-lemosó) semmilyen műanyagot ne próbáljatok lemosni, mert az mindenbe beleharap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258