- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
Szia! Nekem ugyan régebbi modell van, de van egy tippem, mi lehet a gond. Ugye a Huawei-től töltötted le a Health-et vagy egy alternatív repóból (és nem a Google Play Store-ból)? Eddig úgy működött a Health, hogy az appon belül kellett kiválasztani vagy felismertetni az órát. Ha nem volt up2date a Health, akkor ez nem ment. A Google-nél régi változat van.
-
arcitec
addikt
Nekem nincs ilyen, de a bluetooth kell a telefonon bekapcsolni, és párosítani. Azt nem tudom a telefonon lehet-e, kell-e bekapcsolni. pl a Garmint azt az App beállításában javasolja a csatlakoztatást. De ahogy nézem neked kód is kell, ha ez nincs még meg, itt le van írva mit hogy kell : [link]
U.I: Egyébként fura ez a bluetooth technológia, mert ahány készülék annyi varia. pl . a vérnyomásmérőm, na az nem kér semmit csak az appot kell telepíteni, felvenni a készülék típusát és meg van mikor tudnak kapcsolódni és mindenféle manuális párosítás nélkül működik, ami itt is elsőre macera.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Bertiee
senior tag
Szia! Garmin Venu 2S? A hivatalos viszonteladóknál 114k-ért is van. Okosóraként 10 nap üzemidő.
-
Badboys
őstag
Lányomnak vennék okosórát, 100K-ig, Samsung A50-hez. Most egy 20K-s Honort használ, nincs vele különösebb gondja (ergo nagy igényei sincsenek). Kinézetre bejön neki a Galaxy Watch 4, de mindenképp olyat szeretne, aminek hosszabb az üzemideje (legalább 5-6 nap).
Mit ajánlotok?
Ezt írtad ezért írtam, de elnézést én vagyok aki nem tudja mire válaszolt. -
-
Badboys
őstag
Jó áron lehet venni 1-2-3 hónapos SGW4 et samu telefon mellé mindenképpen ezt ajánlanám. Így minden funkcióját ki tudja használni. Arra ügyeljél, hogy csak hivatalos papíros és garanciális órát vegyél. 2 év a hivatalos garancia. Árulnak 1 év garaisat is felejtsd el. Uniósat sem ajánlom mert a samu nem javítja garanciába. Igaz max.2 napot fog csak menni az akksija miatt. Nekem SGW4 classic van 46 mm es vékony csuklón viselem semmi gond vele. Ja és az enyém csak BT s. Nagyon elégedett vagyok vele.
-
MODERÁTOR
-
Cyborg
őstag
Amennyiben hajlandó elengedni a szögletes designt, a
Honor Watch Dream egy jó opció lehet, ez a Honor Watch Magic női változata. Kuponnal még talán lehet faragni az árából. Utána kell nézni, lehet, hogy máshol olcsóbb, csak most ez ugrott be hirtelen. -
kakuk.tamas
addikt
Hali!
Ne legyen diló, hogy szögletest akar!
Ezt mutasd meg neki! Női kézem fantasztikus lehet!200 dollár, ami jelenleg picivel több mint 50k. De lehet valakinek van kuponja megint itt... Nem tudom.
Egyébként szögletesben ami jó, az egyedül az Apple Watch... De az több mint 50k, és Androidhoz nem jó.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest