- iPhone topik
- Friss lapkakészlettel érkezett meg a Honor X8c
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz darthsmoke #3169 üzenetére
Nem tudom, a MiFit-et újra aktiválni, mert a leírás alapján nem jön elő a qr kód.
Emiatt meg nem csinálnék egy fr.t, hogy előjöjjön.Referal - re-pair on Pacefied/rooted watch.
1. you need to be rooted or to be running a Pacefied rom.
2. you need to have ADB installed and configured.
steps:
1. open CMD command.
2. type: adb root - press enter.
3. type: adb shell am start -n com.huami.watch.ble/com.huami.watch.qrcode.QrActivity
4. take a look at your watchAz 1.3.4 fw-t meg nem találom.
xda.n az 1.2.39 még az utolsó :-([ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz darthsmoke #3169 üzenetére
AmazFit-et használom, mondhatni első perctől. Nekem nem akar frissülni erre az újabb verzióra.
Most meg ha fel telepitem a MiFit-et a párosításnál elinditja az AmazFit-et.
Szóval le kellene törölni, akkor meg fr kéne az órára, hogy élő jöjjön a qr kód, hogy párosítani tudjam a telóval. Marad az AmazFit.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz darthsmoke #3166 üzenetére
EZ a telefoné ugye?
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
válasz darthsmoke #3164 üzenetére
Akkor az az enyémre nem lesz jó valszeg, mert az CN verzió.
Ne, baj.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Macika66
őstag
válasz darthsmoke #3164 üzenetére
Nálam épp most mászott fel.
Sok újítás van...
Kezdem kitapasztalgatni... -
Zototh64
őstag
válasz darthsmoke #3162 üzenetére
Linked van hozzá?Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Macika66
őstag
válasz darthsmoke #3155 üzenetére
Új firmware? Milyen jó hír! NAGYON várom!
---------------------
A MIWATCH-ot már értem, köszönöm
-
air
nagyúr
válasz darthsmoke #3143 üzenetére
MIWATCH kupon kóddal USD90.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Macika66
őstag
válasz darthsmoke #3143 üzenetére
Tökéletes!
Kívánom, hogy annyira legyél elégedett, mint én!
Aztán majd Te is veszel hozzá egy kerámiaszíjat, mint én...
Ami PONT OLYAN, mint a gyűrű-kerete körben, cirkónia-kerámia. -
Macika66
őstag
válasz darthsmoke #3141 üzenetére
Kívánom, hogy így legyen!
Hol találtál még EU Express-t?
-
Macika66
őstag
válasz darthsmoke #3121 üzenetére
Butaságot fogok kérdezni: hogyan lehet az Amazfit Pace órára telepíteni apk-t?
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz darthsmoke #3129 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Igen, buta példa volt a böngészés, de pl egy időjárá app, vagy bármi, ami tudja használni a wifit, akkor jól jöhet.
"Szabadon" lehet rá apk-t telepíteni, vagy van pár db, azt kész?
Bip felé húzok egyébként.
Utánnanézek ennek a custom fw-nek.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
válasz darthsmoke #3126 üzenetére
Köszi!
Sikerült kikuttatnom, hogy már frissíthető angolra a kínai BIP változat.
Viszont YT videók alapján nicns korrekt összehasonlítás, gondolom azért mert más liga?
Vagy ő is tudja azt amit a Pace hardverileg, csak szoftveresen butább?
Bár wifi alapból nincs benne.Pace wifit mire tudja használni? Böngésző, vagy ilyesmi nincs benne?
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Zototh64
őstag
válasz darthsmoke #3121 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen
Azt is próbáltam eleinte, hogy lássam mit mutat, mert elvileg rootolt az óra és hozta is a #jelet adb shell parancs után. A gondom csak az volt, hogy vártam perceket és nem lépett tovább, nem tudtam utána beírni a telepítési parancs sort. Lehet, hogy akkor többet kellett volna várnom?
Este megpróbálom újra. Abban sem vagyok nagyon biztos, hogy jó romot húztam e le. Az óra CN verzió.
Van esetleg linked tuti erre való romhoz?A Watch Droid Phone apk meg megnézem, hogy mit csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi1974
tag
válasz darthsmoke #1462 üzenetére
Nemek is megjött a Xiaomi Amazfit full angol verziója. Nekem az a bajom csak az Amazfit app-al, hogy mindig fut a háttérben, nem lehet kilőni teljesen akkor sem, ha az óra nem csatlakozik (Bluetooth off). Olyan agresszív program mint az FB.
Az óra nekem nagyon bejön. Kicsit sportos igaz, de mivel fém a háza és bármilyen 22mm-es szíj jó rá, így a variációk száma végtelen. Az akksi kb. 1 hetet bír futás (GPS) és folyamatos pulzusmérés nélkül.
A kijelző verőfényes napsütésben is kiválóan látszik és megbízható a háttérvilágítás automata bekapcsolása is kézmozdulatra. Exchange mail, Gmail, Messenger, Viber, Naptár figyelmeztetés, SMS, Telefon hívás (hívónévvel) működik szépen. Az egyetlen apróság, hogy bejövő hívásnál a kinyomás rendben megy, azonban a némítás csak az órán működik, a telefon csörög tovább.
Még egy fontos pozitív tulajdonság: Gorilla Glass (az enyém már többször is nekiütődött különböző dolgonak és egy karc sincs rajta)Tesztelve: Umi Iron Pro, Xiaomi Mi4c
Ami fontos, hogy senki se várjon csodákat EGYETLEN okos órától sem, beleértve pl. az Apple Watch 1-et is. Öcsémnek utóbbi van már régóta és én attól sem vagyok elájulva.
Amit még nem tudok: a futásnál hogyan lehet átállítani Km-re a számlálót (alapból mérföldben mér), valamint az órát hogyan lehet 24h-s kijelzésre állítani.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 8
-
consono
nagyúr
válasz darthsmoke #1459 üzenetére
Csak a MiFit nem elég neki? Remélem megoldódik a merülés, mert az óra szimpatikus!
"Mechazilla has caught the booster."