- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Banyek mekkora láma vagyok a linket hagytam le.
[http://whichwatch.eu]
[http://www.facebook.com/whichwatch.eu]Első wp oldalom még bőven van mit javítgatnom rajta és kéretik szem előtt tartani, hogy hobbiból csinálom ezért nincs napi 2 poszt és ezért nincsenek reklámok.
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Elindítottam egy blogot ahol olcsó okosórákat akarok bemutatni, hátha érdekel valakit.
Az első óra a dz09 a következőt még nem tudom, van nálam 5. Ahogy időm engedi tesztelem őket. -
klz80
tag
Hello No.1 D5 tulajok!
Friss szerzeményem ez az óra, egy LG G Watch R-t váltott le, mert szerintem ez elegánsabb. Viszont fél nap alatt ugyanaz a dolog idegesít ezen is: elveszti a kapcsolatot a telefonnal (LG G4). Van egy sima Pebble okosórám, most majd egy hétig azt használtam, és semmi baja nem volt. Másik gondom, hogy nem találok olyan beállítást, hogy a kijelzőn állandóan ott legyen az óra. Nem zavar, ha meríti, az LG-t is minden este töltöttem - kb felére lement nap végére, és egy tusolás alatt kb fel is töltötte, ezzel is ez a tervem. Amúgy szép és jó, még olvasgatom XDA-s fórumát, ismerkedünk. -
Eclips21
őstag
válasz
holozis_HUN #313 üzenetére
jó is lenne
én is várom, valami fasza nagyobb felbontású amoleddel
hogy az ember már azt higgye hogy rolex van a kezén
másnap meg egy 20éves digitális casio
-
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21 #311 üzenetére
ahogy próbálgatom úgy veszem azt vettem észre alkalmazás függő van ahol le van vágva és feketének jeleníti meg van ahol tényleg látni
Assistive Touch-t akartam még rátenni, de a pöttyöt nem lehet eltüntetni engem meg idegesít hogy ott van még ha a leghalványabbra állítom akkor is :/
-
Eclips21
őstag
válasz
retesz147 #300 üzenetére
Youtube tele van tesztel, amúgy 100%-os android van rajta bármit le lehet tölteni rá play store-ból, minősége A+ szíjtól az óra házáig minden tökéletes nem gagyi kicsit sem. Olyan mintha egy telefon lenne kis kijelzővel(lényegében az is)
Hátránya azért van, pik-pak lekapcsolódik a wifiről mert ügye hiába nagyobb az aksija mint a többi órának így is gyorsan merül, kör alakú a kijelző ezáltal sok minden lelóg pl.: facebook messenger-ben (igen feltettem rá
) nem tudom elküldeni amit írtam mert a gomb pont olyan helyen van hogy nem látni, és ez minden alkalmazásban így van, ügye nem körnek érzékeli a kijelzőt hanem négyzetnek.
Puskázni nem lehet vele az tuti
nem elég hogy kör alakú de ha rá nagyítasz még jobban lelóg minden. Amúgy faszán visz mindent. Téglalap alakúval biztosan jobban jársz ha puskázás lenne a cél.
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Olyan okosórát keresek, amivel doc kiterjesztésű fájlokat lehet olvasni. Pebble-m volt, de Android-os vagy iOS-es telefon nélkül az nem működik, nekem pedig WP van. Így vagy olyat keresnék, ami a WP-t támogatja, vagy amelyik telefon nélkül is működik.
Köszönöm: G.
-
flegga92
senior tag
válasz
retesz147 #303 üzenetére
Drive féle pdf olvasó van fent (nekem az a gugli féle). 3 koppintással rá tudsz nagyítani de a mértékét nem tudod szabályozni.
Ha jól látom max fél óra lehet a kijelzőidő, lehet máshol van valami eldugva de eddig nem találtam.
Szíjcserét egy órásnál kell megkérdezni. Amennyire belátok szabványos órás tengellyel van odafogatva, viszont az xda-n olvastam, hogy a szíjba van az antenna. Na most hogy ennek eltávolítása csak a mobilhálózatot korlátozza, vagy a wifit is azt nem tudom.
-
retesz147
addikt
válasz
flegga92 #302 üzenetére
ejha!! nagyon szépen köszönjük a beszámolót!!!!
esetleg pdf-et dropboxal próbáld meg (telepíteni kell a dropbox alkalmazás és abban van olvasó is), én mobilon is azt használom, vagy a gdrive pdf olvasóját.
órán lehet nagyítani a dokumentumokat, vagy ahogy megjeleníti, onnantól nincs nagyítási lehetőség?
van olyan funkció, hogy az óra mindig mutatja az időt? vagy csak akkor, ha fejemhez fordítom, vagy megkoppintom?
nem lehet szíjat cselélni?
-
flegga92
senior tag
válasz
retesz147 #300 üzenetére
Nekem is tegnap jött meg a No.1 D5
Azt kell mondjam, hogy remek minőségű, jó az anyaghasználat. Szíjat nem lehet cserélni mert elméletileg abban van az antenna (xda-n olvastam) de ha valaki ezeket nem használja órással tudja szerintem cseréltetni. Nekem nagyon vékony csuklóm van a 3. lyukba tudom befűzni és ezen kívül még 5 lyuk van a bővítésre. Elég közel vannak egymáshoz, könnyen beállíthatja mindenki a magának megfelelőt.
Kijelző szép, napfényben is jól látszik.
Súlya kb egy fém szíjas óráéval megegyező, nem zavaró.
Csomagban volt 4 db pótcsavar illetve csavarhúzó a SIM kártya behelyezése miatt illetve egy kijelzővédő fólia amit érdekesen lehet csak rárakni. (elméletileg a Huawei okosórájához lehet tempered glass-t kapni és jó rá)
SIM-es funkciókat nem tudtam kipróbálni nano SIM hiányában.
Szoftver:
Első bekapcsolásnál kiválaszthatjuk a nyelvet (magyart is) google bejelentkezés stb mint egy telefonnál. Az óra feloldásakor megjelenik maga a beállított óra. Balra húzáskor az értesítések vannak ami egyszerre megjeleníti az óra és a telefon értesítéseit (erről később). Jobbra húzva egyszer a zenelejátszó ami nem tudja vezérelni a telefon lejátszóját sajnos. Ez után még jobbra a pulzusmérő, lépésszámláló, időjárás van. A menübe belépni az órára koppintással lehet. Vannak előretelepített appok amikkel nem nagyon foglalkoztam. Van külön alkalmazásboltja amiben kemény 3 app van, hanyagolható, mivel úgyis ott a Play áruház. Legtöbb alkalmazást fel lehet telepíteni viszont van ami a kör kijelző miatt elég korlátozottan használható. Mivel szeretnék rajta olvasgatni word/pdfet is így először Polaris office-al de ez nem vállt be. Kilógnak a gombok, lassú. Google pdf olvasója használható középre rakja be. Viszont hogy olvasható legyen a betűméretet fel kell venni elég nagyra.
A szoftver maga gyors, azért az alkalmazásokban tud akadni. Google maps kifejezetten jó rajta, mert középre teszi be. Waze is megy rajta de ott nekem lelógtak a gombok.
Billentyűzettel viszonylag könnyen lehet írni, de benne van a google szövegfelismerője ami egész pontosan beírja a diktált szöveget.Telefonnal való párosítás:
Az órán el kell indítani a Watch Helper nevű programot aminek az alján van egy QR kód ezt értelemszerűen a telefonnal be kell olvastatni és letölti az alkalmazást (nem a Play Áruházból) Ezek után párosítsuk össze a telefont és az órát a BT menüben, majd nyissuk meg az alkalmazást válasszuk ki az órát és kapcsolódik is hozzá. Az app sajnos nagyon buta. Hívás-SMS jelzés illetve más alkalmazások értesítését is be lehet állítani. Én kipipáltam az összeset szépen megjelennek az órán, de ennyiben is marad a dolog. Nem tudod felvenni a hívást, visszahívni, smsre válaszolni stb. Ezen kívül még tudod a telefont/órát keresni illetve az eszközök között fájlokat mozgatni és az órán lévő appokat törölni.
Ami nekem hiányzik az a zene/kamera vezérlés, hívásokkal kapcsolatos műveletek, kihangosítás az órán, illetve az üzenetekre való válaszolás. Lehet vannak erre 3rd party appok de még nem bújtam bele magam.
Van rajta böngésző egy gugli keresést intéztem benne, de be is csuktam.
Netezni lehet 3G-n Wifin, illetve egy trükkel a telefon mobilnetjét használni BT-n. Ez igényelt egy kis fejtörést mert hiába látszott az órán és a telefonon is a megosztás engedélyezése nem akart menni. Aztán a hotspot menüben a telefonon megtaláltam az Internetkapcsolat megosztása bluetoothon elnevezésű menüt, ezután megy rendesen. Csak akkor működik, ha egyik eszköz sincs wifire kapcsolódva!Üzemidő: kb 6 órát ment ma elég kevés használattal és 80%-on van. A wifi az nagyon meríti, nem érdemes bekapcsolni. egyenlőre erről többet nem tudok mondani. Töltője mágneses viszonylag stabilan tartja és nagyon hamar feltölt.
Összességében használható óra legalábbis amire én vettem elsősorban. A fent felsorolt hiányosságok miatt, ha nem tudom mással megoldani, akkor menni fog tőlem, mert nem tudom mire használni. Szívesen kipróbálnék egy Android Wear-es órát, hogy azokon mit és hogy lehet megoldani. Egy zárt rendszerű óránál mindenképpen jobb sajnos a Wearhez nem tudom hasonlítani. Összeszerelés, anyag felhasználás első osztályú.
Ha bármi kérdésetek van írjatok nyugodtan ide próbálok rá válaszolni.
-
dajani
tag
Sziasztok.
A legtöbb okosóra Android 4.3 vagy újabb rendszerrel kompatibilis, mi van ha a telefonomon 4.2 van? Mik nem működhetnek 4.2-vel, vagy teljes egészében nem kommunikál a kettő együtt? Miért kell 4.3-as android nekik? Tapasztalatokat várok. NO.1 D5 használható telefon nélkül? Előre is köszönöm.
Üdv. -
ervin1979
tag
Sziasztok,
Rendelés előtt állok és van még pici dilemma. Van valakinek Bp-n No.1 D5-órája (akár eladó), amit élőben meg tudnék nézni 5-6 percben?
Köszi
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Azt hogy tudom beállítani hogy ne az óra hangszórója szóljon hanem a telefon vagy a fülese?
DZ09 és No1S2-vel próbálkoztam de mindig az óra szól zenelejátszásnál és telefonálásnál is. -
smileish
újonc
Sziasztok!
Születésnapomra kaptam egy LG 118 típusú okosórát. Az vele a problémám, hogy folyamatosan (kb 15 percenként) ledobja a Bluetooth, ezért állandóan újra kell kapcsolódni, szóval gyakorlatilag a funkció amiért szerettem volna okosórát, egyáltalán nem használható ki emiatt. Van ötletetek? Már kipróbáltam az összes letölthető software-t amit a Play áruházban találtam. Kikapcsolatm az összes elalvó funkciót az órán és a telefonon is. Szerintetek ilyenkor mi a helyzet!??
(Huawei g6 és LG 118)Előre is köszönöm a válszt!
-
flegga92
senior tag
válasz
ervin1979 #289 üzenetére
Én ugyan erre rendeltem a No.1 D5-órát első sorban, de ha megtetszik meg szeretném tartani és fontos hogy jól nézzen ki. Sajnos még nem jött meg, majd írok róla beszámolót. Puskázáshoz tényleg rosszabb, hogy kör alakú de legalább nem annyira feltűnő, ha nem értenek annyira hozzá. Szerintem fel sem tűnik nekik hogy nem hagyományos óra.
-
ervin1979
tag
Sziasztok,
Egyetemi vizsga segítséghez ajánljatok okosórát, amely jól kezeli a pdf, doc fileokat, jó a kijelzője és könnyen lehet vele ki-be zoomolni. Egyébre nem igazán használnám a jelenlegi álás szerint. Ár/értéke jó legyen coolpad F1 androidos teloval használnám. Gondolom erre szinte mind jó lehet. Mindegyiknél van home gomb ami az alap óraállásra visszaugrik szükség esetén?
Köszi
-
seger
addikt
Dz09 orát ki használ? Milyen app-all?
-
waces
aktív tag
sziasztok,
az alabbi peremfelteteleknek megfelelo orat keresgelnek (mondjuk, hogy casual orahasznalo), mivel a fitness bandem meghalt es akkor mar legyen elorelepes
- ios tamogatas
- alvasfigyeles _es_ pulzusmeres (utobbi hha pontos az nem hatrany)
- ertesitesek kezelese (ez mondjuk alap, de semmi extra nem kell, nem az oraror valaszolnek a levelekre, de ha latom, hogy kitol jott (esetleg subjectet) is a duplaplusszjo
- 30 oranal hosszabb keszenleti allapot (mert ugye alvasfigyelesnel pont nem baj ha nem ejszaka kell tolteni)
- gps nem hatranyidaig a no.1 d5 szimpinek tunt, de ott megoszlanak a velemenyek az ios tamogatottsagrol
-
Aryon87
félisten
Valakinek van tapasztalata a filléres okosórákról?
Pl erre gondolok: u80
Milyen értesítéseket kezel, ébresztő funkciója van-e rezgéssel, telefonon lévő névjegyzéket látja-e, ugyanezt a zenékkel is (csak vezérelni akarom pl számváltással úgy hogy a Tone-n megy a zene), valamint úgy is párosodik-e hogy a Tone is össze van kapcsolva a telóhoz? (LG G4)Hopp, bocsi duplára sikeredett, pedig szerkeszteni akartam..
-
Aryon87
félisten
Valakinek van tapasztalata a filléres okosórákról?
Pl erre gondolok: u80 -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy No.1 D5 okosórát. Hosszas nyomozás után ez elégíti minden igényemet ki. Két kérdésem lenne :A szürke színű fém?közben meglett a leírásban simkártyával mennyi az üzemidő illetve közvetlen az órára lehet e BT headsettel kapcsolódni?Köszi előre is!
-
retesz147
addikt
Valakinek van ezek közül az órák közül valamelyikkel tapasztalata?:
DW360
Ordo V360
LEMFO DM360
K88H0Elég hasonló a stílus , ilyet keresek, csak nem tudom melyik lehet a legjobb.
Vagy a SIM képesek közül válasszak inkább (SIM kezelésre egyébként nincs szükségem, inkább a használhatóság, értesítések lenne a lényeg)
X5
D5De ezek mellé szemezek Mi Band-al is.
A sima (színes ledes) és az 1s között tudásban csak a led-ek színe és a pulzusmérő a különbség?
Én lehet nem használnám ki a pulzusmérést, ellenben az értesítéseket és az ébresztést annál inkább, így lehet a sima nekem nyerőbb lenne.
Tudásilag, megbízhatóságban, programban semmi más különbség nincs köztük?
Ajánlott még a régi (színes ledes) is? Vagy már csak az 1s-t vegyem?Köszi!
bocs a hosszúért!
-
zoom3s
csendes tag
Sziasztok!
Olyan okosórát keresek ami kerek kijelzős és olvassa (akár szoftvermódosítás után) a powerpoint, excel, doc, txt, pdf stb. fájlokat! Minél olcsóbb legyen újonnan vagy használtan is!
-
ricsike81
aktív tag
gt 08 óra érdekel valakit privátban írjon köszönöm
-
Venn
tag
Sziasztok
Ulefon GW01 órája van esetleg valakinek? -
kekigyu
aktív tag
Segitsetek lécci! Van egy No.1 D5 okosórám de egy csomó mindent nem tudok rajta ugy használni ahogy szeretném. Van a play aruhazban egy google-os android wear progi, azt nem tudom beállítani mert azt akarja hogy engedélyezzem az asszisztenst, de az engedélyezés gomb szürke. A gyári appjával működik a párosítás de elég fapados a dolog. Milyen programot ajánlotok a telefonnal való párosításhoz?
-
Jorgos01
tag
Sziasztok!
Mit tudtok a Bluboo Xwatch-ról?
Kapható már? Ha igen, van már valakinek ilyen, ha nem, mikortól várható?Köszi.
-
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
A SHELL-nél van valamilyen okosóra akcióban. Az milyen fajta, márka lehet?
Nem találom sehol.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
martin1369 #270 üzenetére
Ilyet még a Google sem talál nekem.
Tudsz egy linket adni? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
martin1369 #268 üzenetére
Ha nem írod le, hogy milyen okosórát vettél, akkor nehezen tud bárki is segíteni.
Legfeljebb, ha van gondolatolvasó képessége. -
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Nemrég vettem ebayről egy okosórát.Szeretnék rá jegyzettömb alkalmazást telepíteni de eddig semmilyen megoldást nem találtam.Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Milyen okosótát tudnátok nekem ajánlani?
Jelenleg egy Huawei Talkband B2-m van, amit telefonhoz kaptam, de nincs benne zenevezérlés.
Olyat szeretnék, ami nem túl drága és lehet írányítani a zenét is vele, színes kijelző, email olvasgatás stb... számomra felesleges.Köszi
-
Tamaryu
csendes tag
kerestem, de a Cogito is a Classicot 199$-ért adja Cogito Classic
-
Cyborg
őstag
Na megjött a GT08, már a gazdája használja. én csak picit nyomkodtam, kb. 15 perc múlva el is múlt a varázsa
Már eleve egy picit defektesen érkezett, ferde a gombja, meg eláll a hátlap az órától picit.Ami nem tetszik, hogy gombnyomásra éled kijelző, jó lenne, ha magától bekapcsolna, ahogy felemelem a kezem. Ezt a funkciót hogy hívják, hogyan kell keresni a leírásokban, vagy ezt így külön nem tüntetik fel?
Annak ellenére, hogy a nagyobbak közt van az akksija, a tulaj szerint szerencse kell az egy napos üzemidő eléréséhez.
Párszor bejelzett az anti-lost funkció, miközben a teló zsebben volt.
Se SIM-et, se se micro SD-t nem raktam bele, így sok mindent nem tudtam vele csinálni, még egy fotót se tudtam lőni, de vicces az a kamera rajta.
A kihangosító része egész tiszta, és jól érthető volt viszont.Esetleg, ha valakinek van még GT08, beszámolhatna a saját tapasztalatiról üzemidő szempontjából.
Köszi
-
xpsyx
tag
válasz
jojoker08 #250 üzenetére
Ugyan nem okosóra, hanem inkább csatlakoztatott de én egy ilyet használok. Zenelejátszót kezeli, play/pause illetve következő szám-ra tudja léptetni. hangerőt sajnos nem. Jelez ha hívás van (kiírja a nevet, értelemszerűen a telefonszámot, ha nincs meg nekünk), sms-t lehet rajta olvasni, illetve a naptárból az eseményekre (az esemény nevét ki is írja) is csipog/vibrál (bár ez utóbbit elég gyengén). Kijelzi a bejövő emailek számát (sajnos azt nem h ki küldte), illetve a social media értesítéseket is (én ezt kikapcsoltam, mert nemsok értelmét láttam). Nem kell egyátalán tölteni, és vizálló. Nekem nagyon bejön, átszámítva kb 17000 Ft-ba került
-
MY2K
aktív tag
Én inkább a No1 D5 javaslom most 115USD. Igaz drágább amiket kinéztél de minőségibb. Szvsz. még kínából se érdemes 30k alatt smartwatch-ot rendelni mert ez alatt minden összetevője gyenge. De hamarosan kijön a Bluboo Xwatch android wear-rel és jobb hardverrel.
-
alexw801
senior tag
K88H okosóráról hallott már valaki?
Tegnap érkezett. -
Tamaryu
csendes tag
Sziasztok!
Olvasva a fórumot, teljesen elvesztem a sok infótól.
Én is gondolkodom egy órában, a munkámhoz jól jönne, ha nem kellene a telefont elővennem, és ha hívnak akkor az órára ránézve látnám ki hív, vagy éppen arról vezérelve tudnék hívást indítani. Persze a kommunikáció fülesen keresztül történne. A zenelejátszó vezérlése is jó lenne róla.
Szerintetek ez Aiwatch G3 megfelelne nekem, vagy ez RWatch R1 ?
Nyitott vagyok mindenre, de a hagyományos kinézetű órák jönnek be. Az ár is max az 50$ , annyit egy próba megér nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest