- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Nekem Domino 5-re van állítva, de bármit választhatsz, a mobilnetet megkapod. Hagyhatod azon is amin alapból van, ha csak netezésre vagy az elérhetőség miatt kell. Maga az előfizetés 1 évig él, addig hívható, havi 10 perces lebeszélhetőséggel.
link
1. Rendeld meg online!
2. Új előfizetést vásárolok
3. Nem, csak díjcsomagot kérek[ Szerkesztve ]
-
Vladcepes
csendes tag
-
Vyndree
őstag
válasz Vladcepes #1494 üzenetére
Három havonta veszem és is a T-s kártyákat 490Ft-ért (kiszállítva), van rajta 1,15GB mobilnet három hónapig, utána megy a fiókba, ezeknél se jelzi ki a hívószámot. Ezek szerint a T-nél a szolgáltató alapból tiltja a hívószám kijelzést. Bele kell tenni egy telefonba és engedélyezni kell a beállításoknál, vagy elé kell írni *31# a számaid elé.
-
Vladcepes
csendes tag
válasz Vladcepes #1492 üzenetére
Egyenlőre találtam egy megoldást,ez persze a T..kom kártyánál a hivott szám elé berakni a *31# és akkor kijelzi a számot. Más fórumon olvastam hogy más is küzd ezzel a problémával hogy T.kom kártyával nem jelzi ki viszont más kártyával igen. De a kártyát ha betesszük mobilba minden további nélkül kijelzi. Na erre valami megoldás?
-
-
Vladcepes
csendes tag
Valakinek van DZ09 órája? Ha igen megírná hogy ha sim kártyáról hív valakit akkor a fogadott félnél ki írja a telefonszámát? Köszönöm!
-
nyogo83
senior tag
Valakinek van tapasztalata a Mykronoz ZeClock-al? Klasszikus analog mutatos karora, egy pici oled kijelzovel, pont a legfontosabb ertesitesek jelzesere.
A No.1 G6 nem jott be nekem iPhone-al 2 het hasznalat utan, ugyhogy szerintem megy aprora (Androidosok 100%-ban ki tudjak hasznalni, mas melle szerintem keves)
-
Vladcepes
csendes tag
válasz snowdog #1434 üzenetére
Szia! Na ez érdekes. Most jutottam odáig hogy ezt megpróbáljam. Beraktam a sim-et egy telóba ott már alapból azt mutatta hogy a hivószámkijelzés be van kapcsolva,azért ráböktem még egyet. Aztán sim vissza az órába hívok számot de a másik félnél még mindig nem mutatja a tel számot,vagyis magántelefonszám.
Valami ötlet?
Üdv. -
w.miki
veterán
Okosórát szeretnék ami sim kártyás max. 10e körül magyar menüs nem fontos a fényképezés inkább az akku idő és legalább cseppálló legyen.
Mit ajánlanátok?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Des1gnR
őstag
Mi Band 2-vel indítható valahogy hívás? Elég hasznos lenne a kapunyitáshoz
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Norbi1974
tag
válasz darthsmoke #1462 üzenetére
Nemek is megjött a Xiaomi Amazfit full angol verziója. Nekem az a bajom csak az Amazfit app-al, hogy mindig fut a háttérben, nem lehet kilőni teljesen akkor sem, ha az óra nem csatlakozik (Bluetooth off). Olyan agresszív program mint az FB.
Az óra nekem nagyon bejön. Kicsit sportos igaz, de mivel fém a háza és bármilyen 22mm-es szíj jó rá, így a variációk száma végtelen. Az akksi kb. 1 hetet bír futás (GPS) és folyamatos pulzusmérés nélkül.
A kijelző verőfényes napsütésben is kiválóan látszik és megbízható a háttérvilágítás automata bekapcsolása is kézmozdulatra. Exchange mail, Gmail, Messenger, Viber, Naptár figyelmeztetés, SMS, Telefon hívás (hívónévvel) működik szépen. Az egyetlen apróság, hogy bejövő hívásnál a kinyomás rendben megy, azonban a némítás csak az órán működik, a telefon csörög tovább.
Még egy fontos pozitív tulajdonság: Gorilla Glass (az enyém már többször is nekiütődött különböző dolgonak és egy karc sincs rajta)Tesztelve: Umi Iron Pro, Xiaomi Mi4c
Ami fontos, hogy senki se várjon csodákat EGYETLEN okos órától sem, beleértve pl. az Apple Watch 1-et is. Öcsémnek utóbbi van már régóta és én attól sem vagyok elájulva.
Amit még nem tudok: a futásnál hogyan lehet átállítani Km-re a számlálót (alapból mérföldben mér), valamint az órát hogyan lehet 24h-s kijelzésre állítani.[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 8
-
bigdady
nagyúr
Kösz.
Amúgy van olyan amelyik rezeg? Vagy csak a karperwcek rezegnek? Pl vector luna vagy huawei w1 samu s2? -
Pimpő
tag
válasz architect26 #1475 üzenetére
Köszi. Végül a Wear app-ban a "Tilt to wake screen" kikapcsolásával látszik ez megoldottnak.
https://play.google.com/store/apps/details?id=ebak.fv
-
Pimpő
tag
Hölgyek, Urak!
Android Wear-en ki lehet kapcsolni, azt, hogy a képernyő kéz mozgásra bekapcsol?
Tudom van a theater mode, de én azt szeretném, hogy az óra addig legyen ambient mode-ban, amíg meg nem érintem a kijelzőt, vagy be nem nyomok rajta egy gombot.https://play.google.com/store/apps/details?id=ebak.fv
-
sith7
félisten
Sziasztok
Létezik olyan okosóra, ami egy 13 éves lánynak jó/tetszik/nem durung/elegáns esetleg, és 10 - 15k között van ?
-
bg612
tag
valakinek valami javaslata női okoskiegészítőre?
mi band 2-t szeretném "továbbgondolni" -
Pimpő
tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
válasz architect26 #1464 üzenetére
A gond hogy ma jelentették be hogy megvette a céget a fitbit és nincs több támogatás
Meg hogy 1-1,5 métert bír csak a bt hatótávja.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
darthsmoke
Korrektor
válasz consono #1460 üzenetére
A Play Store-os verzió nem is kommunikál az MiFit-tel, de ha tenné, akkor is csak a fitnesz adatokat töltené át.
Azért kell az Amazfit app, mert például abban lehet óraszámlapot választani. Az MiFit a Band-hez van.
Közben találtam egy kínai oldalon újabb apk-t, azt feltettem.
Illetve kikapcsolva is töltöttem a telefont, és rohadt lassan tölt, úgyhogy lehet, hogy az aksimmal van valami. Lehet, hogy megunta a hideget...
Az óra baromi jó.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Pimpő
tag
-
consono
nagyúr
válasz darthsmoke #1459 üzenetére
Csak a MiFit nem elég neki? Remélem megoldódik a merülés, mert az óra szimpatikus!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Megjött az Amazfit Pace (100% angol verzió).
Tervezek róla írni, egyelőre mióta felraktam az appot, azóta úgy merül a telóm, hogy tölteni sem tudom...
Lehet, hogy független a kettő, mert az app törlése után is folytatódott a merülés.
Találtam egy frissebb apk-t, mint ami a Play Store-ban van, azzal próbálkozom most.Üdv,
GáborI believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Pimpő
tag
válasz bottecchiabp #1455 üzenetére
ZenWatch 2-őm van. Ha mozgatom a kezem, de nem akarom, hogy bekapcsoljon, akkor bekapcsol. Ha meg azért mozgatom, mert szeretném, hogy bekapcsoljon, akkor meg baszik bekapcsolni.
-
nyisziati
veterán
válasz bottecchiabp #1455 üzenetére
Időnként nekem is elmihálylódik és csak gombnyomásra kapcsol be. Van, hogy egész nap ilyen, aztán egyszer csak megjavul.
-
bottecchiabp
csendes tag
Üdv!
Az okosóráknak nem úgy kéne működniük hogy a csuklóm magam felé fordítom és automatán bekapcsol a kijelző?
Ott az okosóra a csuklómon. Képernyő alapból kikapcsolva ez oké energiatakarékosság.
Kéz felemel csukló magam felé fordít és a kijelző magától bekapcsol hogy lássam is mennyi az idő.
Ennek nem így kéne működnie?Uis három okosórám is volt egyik se csinálta ezt, mindhármat el is adtam a retekbe.
Volt köztük márkás Sony Smartwatch
félmárkás Ulefone
és no name kínai szutyokA sonynál még érzékenységet is lehetett állítani hogy mekkora csuklómozdultra éledjen a készülék-hát állíthattam én azt max vagy minre tök8 rázhattam akárhogy a csuklóm azt meg nem nyikkant.
Az ulefone csak a gomb érintésével kapcsolt be
A no name szutyok elvileg tudta ezt de uaz mint a sony: mozgathattam a csuklóm akárhogy az be nem kapcsolt
???
háromból három szar? Hát olyan nincs.
Nincs és mégis van?Vagy túl sokat várok?
-
Pimpő
tag
Helló!
Dolgozom egy Android Wear-es számlapon.
Lenne e kedve vkinek a bétát saját óráján kipróbálni?Még csak ZenWatch 2-őn láttam működni.
-
air
nagyúr
válasz bigdady #1448 üzenetére
Egyébként itt egy friss teszt, egy korábban Pebble használó fórumtárstól.
Az árához képest nagyon gyenge.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz bigdady #1444 üzenetére
El kell döntened, hogy egy használható, rendes okosórát akarsz, vagy egy (esetleg) mutatós, de használhatatlan, kínai játékot!
Az általad megadott árkategóriába azok az órák férnek bele, amiket írtam.
Kínai vackot vehetsz pár ezer forintért is, nem kell 20-30-40 ezret kiadni értük, mert a drágábbak sem tudnak többet, mint a pár ezer forintos verziók.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
bigdady
nagyúr
válasz architect26 #1445 üzenetére
Az pl nagyon szép viszont más árkategória sajnos
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Okosórát keresek ami jól kommunikál iphonnal (hivás sms viber facebook email stb) de ára nem apple watch és korrekt normál óra kinézetű.
Most miband 2-öm van de komolyabbat és szépet igazából órát szeretnék 40 ezer alatt. Van ilyen? Köszi[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Black Phone #1438 üzenetére
A másik topikban válaszoltam.
-
senior tag
Horror forumtárs üzenetével kapcsolatos a kérdésem, énis ilyen orát tervezek rendelni, olyan app kellene ami jo az óra és a telefon kommunikációjához, előző órámat is ez miatt adtam el mert nem működött az üzenet átvitel---
ORDRO SW16
Viszont nem tudom, hogy kell rávenni arra hogy a telómról érkező üziket mutassa! BTnotification progira nem reagál ...a link amit ő megosztott play áruházbol már nem él, sw app a neve...Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
bg612
tag
nem válasznak akartam, bocsánat
-
bg612
tag
sziasztok. lassan haladok a topik végigolvasásával, így addig is szeretném feltenni a kérdés. kis női csuklóra szeretnék egy mutatós okos eszközt. jelenleg egy mi band 2 van használatban. ezt szeretnénk "okosítani/korszerűsíteni". csak olyan jöhet szóba, ami kis "aranyos". szó volt pl a talkband 3-ról vagy a Samsung gear fit 2. cél, hogy okos legyen és nem túl nagy
-
Vladcepes
csendes tag
Sziasztok! Vettem én is a lányomnak egy ilyen DZ09 es órát. Különállóként használja tehát nem a mobillal szinkronban. Meg vagyunk vele elégedve,lehet róla jól telefonálni, őt is hívni,jol hallatszik,nincs dobozhangja.
A kérdésem csak az hogy amire nem tudok rájönni hol kell beállítani a hivószám kijelzést. Tehát ha ő hív akkor nálam privát számot ír ki. Ha valaki tudja és leírná megköszönném!
Üdv! -
senior tag
ismeri valaki airwatch c5 okosórát?wifis vagy nem mert min2 infot olvastam...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
tlala
addikt
És nagyon fontos, hogy ugyanolyan színárnyalatú legyen a töltő is, mint a gyári!
Csak vicceltem.
Nyugodtan ráakaszthatod bármelyik kedvenc töltődre.
A töltőkön lévő 1A, 2000mA, stb. csupán azt jelzi, hogy mekkora maximális áramot tud leadni - a töltő nem szabályoz.
Az órában, telefonban, stb. a saját töltőáramköre állítja be, hogy a benne lévő aksit milyen áramerősséggel töltse, illetve ugyanez az áramkör állapítja meg, hogy mikor van az akku feltöltve (nem a töltő).
Szóval nyugodtan használhatsz hozzá normál telefon töltőt - én is a telefonom töltőjével töltöm az órámat. -
SKoresz
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni
Egy okosóra-szerűséget szeretnék venni. Nekem bőven elég lenne a Xiaomi Mi Band 2 tudása, csak nekem kell az IP 68-as védelem és hogy tutira megbízható legyen.
(Pl arra gondolok h vki írta a topicjában h megkarcolódott neki az üveg, holott az is karcálló)Előre is köszönöm a segítségeteket.
"Van a trón mögött valami, ami a királynál is hatalmasabb." - Sir William Pitt
-
RoBos
senior tag
Hello,
egy olyan kérdésem volna, h ezekhez az órákhoz ugye csak usb kábelt adnak, de hálózati töltőt már nem!
Azt honnan lehet megtudni, h ezekhez milyen töltőt lehet használni?!
A mobiltelók töltői ezekhez vajon túl sok lenne, csak mert ugye azokba 2-3000 mAh-es akkuk vannak, az órákba meg 2-300 mAh! Ha a sz.gépről töltőm az órát, ott egy usb-nek mekkora az áram leadása, hány mAh?!
Köszi! -
Brekii
tag
Helló mindenkinek.
Én már a kezdetektől hordok okosórát (MN2, SonySW1, LgR, Lg Urban, Huawei sw1). Az igazság hogy unom a mostanit. A Time2 vártam nagyon de ugye az ugrott. Kíváncsiságból kipróbálnám vagy a KW88 vagy a Lem5 öt. Van értelme, vagy hagyjam a fenébe és inkább vegyek valamit az újak közül? (LG, Google)
Köszi. -
Zalaym
tag
Sziasztok!
Én inkább csak olyan okoskarkötőt keresek, nem feltétlenül órát, ami képes értesíteni bejövő hívásról, vagy SMS-ről és vízálló. Amit nézegettem a Xiaomi MiBand 2, ez majdnem tökéletes számomra, de az a bajom, hogy nem igazán megbízható. Úszáshoz szeretném használni egy 50 méteres medencében. Fontos lenne, hogy tudjon olyan funkciót, hogy ha úszás közben eltávolodok a telefontól és megszakad a kapcsolat, akkor ha a közelébe érek és újra csatlakozik, értesíteni tudjon, ha az idő alatt volt nem fogadott hívás, vagy jött SMS. A telefon egy Samsung S7 Edge.
Tudnátok valamit ajánlani? Természetesen az ár nagyon is fontos, 10K körül tudnék rászánni. a MiBand 2 ebbe pont belefér. volna valami jó alternatíva?
-
senior tag
Segítséget szeretnék kérni ha tud valaki vmi okosat megköszönném, vettem egy qw09 wifis okosorát lenovo telefonommal bluetoot tal párosítva az appot letöltve nem nagyon akar kommunikálni, értesítések nem jönnek le illetve hivást sem jelzi illetve indítani sem tudok bluetooth ton keresztül, wifi része tökéletesen teszi a dolgát...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
outdoor
aktív tag
Létezik olyan óra, mely külső okostelefon nélkül is alkalmas voip vagy sip beszélgetésekre?
A proper digital assistant could be my best friend
-
Balazs198528
újonc
Sziasztok, megint én)
Hogyan lehet frissíteni ezt a csoda masinériát, mert 1es menüpontokat nem találtam meg és nem jutok 1ről a 2re az órával ...
köszi
-
snowdog
veterán
válasz Balazs198528 #1413 üzenetére
Ezen az oldalon leírják mit kell hozzá beállítani. [link]
Itt megtalálhatók a szolgáltatók beállításai. [link]
Ezen az oldalon pedig alul a hozzászólásokat érdemes elolvasni (erre gondolok: Try with the APN: broadband. [link]Én nem próbáltam, de az egészből azt szűrtem le, ha valaki internetezni akar az órán, akkor jobban teszi ha azt a telefonján keresztül teszi. Próbálkozni azért lehet.
-
AngeloDivina
aktív tag
-
Balazs198528
újonc
Sziasztok!
Van valakinek DZ09 okos órája? Nem tudok belépni sem a böngészőbe és sem a facebookba, mert "net error" felirat jön ki. Sim kártya van benne mobil nettel.
Köszi ha tudtok segíteni!
-
klepto
addikt
válasz snowdog #1409 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Letöltöttem, és az óra egy álom!
Nem csak az SMS üzeneteket, hanem még a Facebook-os, és az MSN üzeneteket is kiírja, megjeleníti! Amennyire szidtam az elején, annyira tetszik a jelen állapotában
Már csak a hátterek, és a számlap megváltoztatására kellene segítség, de ha nem lehet, az sem érdekel így, hogy mindent tud, amit akartamHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
snowdog
veterán
Szia!
Találtam az óráról egy tesztet, ha elolvasod sok minden kiderül belőle. [link]
Telefonnal a szinkronizálás csak akkor fog működni, ha a telefonra feltöltöd a megfelelő alkalmazást (BT Notification). Az órához kapott leírásban találsz egy QR kódot (talán az órán is látható), az elvisz a megfelelő oldalra. Ha nem akkor, a programot itt megtalálod: [link]
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz AndrewBlase #1402 üzenetére
DZ09 klón, ami az eredeti Samsung Gear 2 replikája.
Tehát a hamisítványt is hamisítják.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
AndrewBlase
senior tag
"Mutatja az időt, lehet bt headsetként használni, lehet vele tárcsázni, és telefonkönyvből hívást indítani; rajta keresztül, a telefon kézbevétele nélkül beszélni, és ennyi?"
Nem, nem csak ennyi. Lehet zenét is hallgatni rajta. Meg van számológép is.
De nagyjából igen, ennyi a "tudása".
Mint nyiszati is írta, ebben az árkategóriában nagyjából ezt hozza mindegyik, bármit is írnak róla termékleírásnál.[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
nyisziati
veterán
Hát kb. ennyi, ne aggódj, a többség erre képes (az enyém is). Extra "bónusz" az 1 napos üzemidő (ha nem használod sokat, mert akkor csak fél; ne tudd meg, hogy éreztem magam, amikor délben a kocsiban töltőn lógott az ÓRÁM ).
Normálisabb megoldások olyan 30-tól fölfelé vannak.
-
klepto
addikt
válasz AndrewBlase #1402 üzenetére
A gyári Bluetooth azonosító neve DZ09, szóval valszeg nem csak egy klón, hanem az
Akkor a háttércsere, és a számlapcsere is, valamint üzenet (SMS, MSN, Viber, stb.) szinkronizáció, megjelenítés is felejtős?
Akkor mire való?
Mutatja az időt, lehet bt headsetként használni, lehet vele tárcsázni, és telefonkönyvből hívást indítani; rajta keresztül, a telefon kézbevétele nélkül beszélni, és ennyi?
Akkor ez csak egy fél okos óraHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
AndrewBlase
senior tag
Magyar menüt ne is várjál ezektől a kínai csodáktól. Nincs. De nagyon nem is kell hozzá szerintem, mert a piktogramok elég egyértelműek.
Egyébként ez így szemre egy DZ09-klón.
Tudtommal netre csak sim kártyával képes csatlakozni. Hívásokat kezeli, de az üzeneteket (legalábbis ios-al) nem komálja, hiába írja. Kamerája egy vicc, a legelső kamerás telefonomban is jobb volt.
Miért mindig én???
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni okosórához.
A páromnak vettem karácsonyra egy E-boda Smart Time 210 okosórát, de még rajtam is kifogott a termék beállítása
Először is, nincs magyar nyelvű menü az órában.
Ennek hiányában normálisan beállítani sem tudom; véletlenül eljutottam odáig, hogy a telefon telefonkönyvét átvette, de pl. a telefonra beérkező üzeneteket már nem jeleníti meg.
Az órában csak 1 háttérkép, és 3 óralap van alapból, de mivel magyar menü sincs benne, addig sem jutottam el, hogy a netre hogy lehetne vele fellépni (elvileg SIM kártyával fellehetne, de azzal nem élnék).
A kérdésem az lenne, lehet-e letölteni ehhez az órához magyar nyelvet?
Okos órára a webáruházban vannak-e appok; hátterek, óraszámlapok, stb.?
Ha telefonra tudok letölteni háttereket, számlapokat (már ha lehet), azt, hogy tudom átküldeni az órára?
Miért nem jelenik meg minden üzenet, ami a telefonra érkezik?
Szóval segítsetek kérlek, mert teljesen kezdő vagyok okosóra terén, és már a legelső lépéseknél is megakadtam, a Magyar nyelv hiánya miattHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest