- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz Jorgos01 #798 üzenetére
Nem. A Pebble a márkája.
A legutóbbi teszt ebből a márkáról, de van több is.[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
air
nagyúr
Alkalmazás nem telepíthető a kínai "okos" órákra.
Ha ilyet szeretnél, akkor Android Wear, Tizen OS vagy Pebble jöhet szóba.
Nekem utóbbi van, pont egy hete.
Az okosóra annál kezdődik.
A kínai csodák játékszerek.
Vannak olyan órák, amik LP-t vagy KK-et futtatnak. Egy ilyenek a tesztjét olvashatod a MA-n.
A szíja jó.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zeon.hu
nagyúr
válasz AndrewBlase #795 üzenetére
Akkor az kiesett.
Viszont az alkalmazások telepíthetősége is fontos lenne, nem csak a net.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
DZ09, W8 és hasonló órákra telepíthető alkalmazás?
Wifi kapcsolat melyikben van?
Vagy bluetoothon keresztül is képesek netre kapcsolódni?#?*@&!
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Az okosórát csak úgy lehet használni, ha a telefon Bluetooth távolságon belül van és Bluetoothon keresztül kapcsolódnak egymáshoz? -
Pancsermeste
őstag
Igen, elméletben kellene tudnia, csakhogy több helyen azt látom, hogy: "BT v4.0 or above", valamint az app-hoz is több helyen azt írják, hogy: "APP download, only support Bluetooth 4.0".
Tehát úgy sejtem, hogy az óra tud csatlakozni a telefonhoz v3.0-án is, csak az app nem biztos, hogy kezeli, ill. olyan protokollt használna, amit a v3.0 nem ismer.
Ezért lenne jó konkrét tapasztalat, hogy működik-e a gyakorlatban is.-= Pancsermeste® =-
-
Aryon87
félisten
válasz Pancsermeste #786 üzenetére
Kell tudnia, mivel az ora 4.0, igy visszafele kompatibilis, ahogy az USB 3.0 is a korabbiakkal
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Pancsermeste
őstag
+ Jorgos01:
Azt megtudnátok mondani, hogy BT v3.0-ás telefonnal is párosodik? Az MTK2502 elvileg tudja mind a kettőt, bár nem tudom, mit jelent ez pontosan: "Bluetooth version: Bluetooth 3.0/4.0 Double Mode"
Az appon belül nincs lehetőség kiválasztani csak a v3.0-át? - bár lehet, hogy az óra szoftvere csak a 4.0-át támogatja...-= Pancsermeste® =-
-
Aryon87
félisten
válasz Jorgos01 #784 üzenetére
A fundon
az zabalja az akksit, legalabbis nekem legelso helyen volt a fogyasztasban.
A masik azbegy alapprogi, de legalabb vele az ertesitesek jonnek + a hivas es sms.
Alvasmonitorozas meg a tobbi ilyen az nincs benne.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Jorgos01
tag
Ez a BT dolog elég elszomorító.
De legalább neked az esetek többségében visszakapcsolódik. Már ha erre találnék megoldást az is jó lenne, bár ez sem tökéletes megoldás.
Nekem pont az lenne a lényeg, ha kimegyek az irodából a folyosó végén található másik irodába (ami kb. 20 m), akkor a telefon hordozása nélkül is tudjam, ha kerestek vagy jött valami üzenet.Nekem a FunDo SmartDevice van feltelepítve. A Mediatek Smartdevice mennyiben különbözik, ettől?
[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
Aryon87
félisten
válasz Jorgos01 #780 üzenetére
Nalam is megszakad, ha pl a szobabol a konyhaba jovok. De a panel ugye full beton, ami csunyan fogja a jeleket. A router se birja a jelet az erkelyig kiadni, 2 falon kell atmennie annak. Gyengen foghato, de a telo inkabb ledobja a wifit es mobilnetre valt.. (Ezt megoldottam egy repwaterrel)
Az ora kb ugyanigy van. Nalam 10bol 9x visszakapcsolodik.
BT fulhalgatom is nyekereg ugyanezen a tavolsag alatt, igy nem mergelodom az ora miatt.
Nyilt teruleten meg nem teszteltem az ora hatotavjat.Javaslom a Mediatek Smartdevice app-ot feltenni a telora a Fundo Wear helyett. Utobbi zabalja az akkut csunyan. Igaz az alvasmonitorozas igy kukazodik, de az akksiidoert barmit
Sot, az ora is jobban birja most mar.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Jorgos01
tag
Szia!
Tegnap megérkezett nekem is a K88H.
Ami nagyon nem tetszik, hogy kb 5 méter után a telefon és az óra között a BT kapcsolat megszakad. Egy Huawei P8 Lite-al van összekötve.
Továbbá ha a kapcsolat megszakadt, akkor azt automatikusan nem állítja újra, hanem újra kell indítani a BT kapcsolatot.
Neked hány méter után szakad meg a BT, esetleg, aki használja ezt a típust milyenek ezzel kapcsolatban a tapasztalatai.
Köszi.[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
partytime25
tag
Sziasztok...
Kellene egy kis help.... Szeretnék venni okos órát karkötőt viszont ami a legfőbb baj telefont nem szeretnék cserélni.... Windows phone telóm van jelenleg amit találtam hogy tuti jó az a fitbit kiegészítők.... viszont borsos az ára a kinai utánzatokhoz képes de azoknál mind androidot ir csak!
Esetlek működhet más okosóra is a fitbit appal vagy az kizárt? ...
Esetleg javaslat...
Köszönöm
-
hukegyei
csendes tag
Sziasztok. Ehhez az órához mit szóltok? KingWear KW88. Mostanába jelent meg ahogy olvasom. Amoled kijelző (400x400) sapphire crystal, Android 5.1 OS. 512Mb RAM. 4GB flash, SIM Slot, 350mAh battery. GPS, bluetooth 4.0. stb...
-
anonimus25
tag
sziasztok,van valakinek tapasztalat okoskarkötővel kapcsolatban,ilyennel is szemezek.lejjebb linken van egy. valaki használt ilyet vagy ehhez hasonló kütyüt?
[ Szerkesztve ]
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
Aryon87
félisten
Jo az ora. Szoftveresen nincs vele gond. Akkuban 1 nap amit bir, 300mAh az akksija, nalam eleg surun ertesit, igy ertheto a merulese + ejjel hasznalom az alvasmonitorozast is.
A hozza valo program a telefonon viszont eszi az akksit, legalabbis elso helyen van a fogyasztok kozt, megelozve a kijelzo fogyasztasat..
Es kell a program sajna, maskep "buta ora" leszXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Land
veterán
válasz AndrewBlase #772 üzenetére
Nincs. És mint mondtam a feketénél eléggé zavaró a perc beosztás hiánya...
Aryon87: No milyen az óra mindennapi használatra? Tehát érdemes 50 dolcsis kínai órát venni vagy érdemes gyűjtögetni egy 100 dolcsisra? Nem létszükség nekem az okos óra. Inkább legyen jó, mint olcsó.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
AndrewBlase
senior tag
Most nézem, ebben nincs alvásfigyelő/monitorozó, lépésszámláló?
Miért mindig én???
-
Land
veterán
Tehát ha 2-en rendelünk ingyenes lesz a szállítás. Vámtól annyira nem tartok, legalábbis én még nem futottam bele...
Amúgy ami nekem feltűnt, hogy sajnos a fekete verziónál nincsenek percosztások, a mások kettőnél meg vannak... Pedig nekem a fekete tetszik, de köböljem az időt?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz AndrewBlase #766 üzenetére
Price: $32.16 & FREE Shipping on orders over $49.
Ez annyit jelentene, hogy 49 dollárért kellene rendelni?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
válasz AndrewBlase #764 üzenetére
600+ értékelés alapján okés.
-
AndrewBlase
senior tag
Köszi! Ez érdekes, mert a tegnap linkelt gyártói oldalon 129 dodóért adják, hogyan tudja akkor az amazon uszkve 30 $-ért adni?
De tény, hogy az a pénz nem pénz érte (ha tényleg az kapja az ember, nem egy hamisítványt). Van már egy dz09 (nek mondott szvsz fake) órám, és egy I5 Plus karperecem (amivel meg vagyok elégedve), de ez a 32 dolcsis fekete most megmozgatta a fantáziámat.
Miért mindig én???
-
Land
veterán
válasz AndrewBlase #762 üzenetére
-
Aryon87
félisten
Nekem a K88H elso full feltoltes utan 24 orat kibrt, de jelzett is boszen. Most ejfelkor indul a 2. ciklusa. Ki kell birnia mig hazaerek. Ha ezt megteszi, akkor panaszom nem lesz ra.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Kicsit beleástam magam ebbe az okostelefon dologba.
30-50 dollárnál jelenleg nem adnék ki többet érte. Ennyiért 240*240-es felbontású kijelzősök vannak. 50 dolcsiért már IPS kijelzővel. MTK processzor van bennük és saját rendszer.
Némelyik tud fogadni SIM-et, meg micro SD-t. Az üzemidejük 1-2 nap, de inkább előbbi. 64 mb ram van bennük és 128 mb rom. Ez elég karcsú, nem sok mindenre elég.
A tudásuk nem tűnik rossznak, de nekem ez a napi töltögetés nem gyere be.Így lehet, hogy egy Martian Notifier mellett teszem le a voksomat. Egy sima óra japán belső szerkezettel (maga az óra gombelemmel működik és 2 évig üzemel, aztán elemcsere, tehát független a kijelzőtől) és alul egy pici OLED kijelzővel, mely igazából csak értesítéseket közöl. Arra jó, hogy mikor a telefon zsebben van (vezetés, busz, séta, melózás stb) és érkezik üzenet, viber üzenet, fb üzenet vagy hívás, akkor ezt kijelzi. Minden értesítéshez külön rezgőmintákat lehet beállítani és tudjuk, hogy milyen jellegű dolgot kaptunk+ tud csendes ébreszt is. Cserébe 1 hétig bírja egy feltöltéssel. Jelenleg már a kezdeti 130 dolláros árról 30 dollárra lement. Ennyiért korrektnek tűnik.
Szerintetek? Tetszenek ezek a kínai színes kijelzős okosórák, melyekben millió funkció van, de nem tudom maga a kijelző mennyire vállalható, mennyire döcögnek azzal a sovány ram mennyiséggel, mennyire igaz, hogy minden nap töltenem kellene azokat.
Tehát látszólag korrekt funkciók, színes, csilivili kinézettel VS sima óra kinézet, egyszerűbb kijelzővel, stabil működéssel, értesítések megkapásával és kiváló üzemidővel. No meg ha lemerül az okosóra része, az analóg óra még mutatni fogja az időt[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nekem eddig tetszik, az alapdolgokat hasznosnak látom, na meg látom az időt is anélkül hogy a telefont kelljen elővennem hogy hány óra van
Éjjel nekem a teló 3%-ot merült csak, úgy hogy minden létező xar be van rajta kapcsolva, most ugye a BT is.
Viszont most néztem, valóban az android rendszer a 2. helyen, és az android operációs rendszer a 3. helyen tanyázik 15-20% közti fogyasztásokkal..Az óra beüzemelése előtt is fent voltak, valszeg a Guglinál megint bűvölnek valamit.
Ami nekem a telót meríti az a Pokemon GoXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Van valami baj az Oukitel órákkal, hogy senki nem használja, senki nem ajánlja őket? Papíron jók, az okostelefonjaik jók, mi lehet gond velük?
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Eddig egy DZ09-et használtam,1-2 dolgot leszámítva nekem bevált. De most egy kihagyhatatlan cserebere miatt megváltam tőle.
Viszont annyira megszoktam hogy a kezemen volt,hogy máris keresem az utódot.
Szintén sim kártyás kellene,de lehetne jobb a térereje,+ a bluetooth is lehetne stabilabb,és nem lenne baj,ha többet bírna az akku,de nem baj,ha nem.Külsőre maradjon ez a forma.
Max 10k-t szánnék rá. Tudtok valami jót?
-
air
nagyúr
Nálam, amikor futott a szoftver, úgy merült a telefon, mint a nyeletlen balta.
Érdekes módon nem a szoftver húzta le, hanem az Android OS-t tartotta folyamatosan ébren. BT?
Ha a szoftvere nem fut a telefonon, nem mennek ki az értesítések az órára, csak a bejövő hívás.Szerintem hamar rá fogsz jönni, hogy amit vettél, az igazából nem egy okosóra, csak egy gyenge utánzat.
Én egy hét alatt jöttem rá, hogy cirka $50-ért ez nagyon halvány.
Kollégámnak viszont nagyon bejött, ezért átvette. Nekem pedig úton van egy Pebble Classic.
Szerintem az okosórák ott kezdődnek.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Plusz eszrevetel. Az ora applikacioja beakasztja neha az ertesitesi fuggonyt..
Az ora vajon nem mukodik az nelkul, mert igencsak bosszanto...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz petipetya #733 üzenetére
Eddig nem remekel az akksi. Lassan 24 oraja uzemel, de hamarosan keri a csatlakozot. 30%-on van.
Ejjel elinditottam az alvasmonitorozast, kb 45 percre ra kikapcsolhatott, mert annyi az utolso info a telefonban. Ebredes utan be kellett kapcsolnom...[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz Pancsermeste #750 üzenetére
És azt 2-3000 Ft-ból. Ugye?
-
air
nagyúr
válasz Pancsermeste #748 üzenetére
Max. 8mm vastag, de olcsó legyen, és bírjon 2-nél több napot az akkumulátora?
Ha találsz ilyet, szólj!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Pancsermeste
őstag
-
air
nagyúr
válasz Pancsermeste #746 üzenetére
"Olyan 4,0 x 4,0 x 0,8 cm formátumú lenne nekem az ideális. Nem tudom, létezik-e ilyen, vagy mikor lesz elérhető a piacon."
Létezik. Pebble Time Round
-
Pancsermeste
őstag
válasz DrBubo77 #735 üzenetére
Köszi!
Hardveresen, vagyis magát az adat kapcsolatot tekintve így logikus, bár nem voltam biztos benne.
Viszont, mi a helyzet szoftveresen? Lehet, hogy az óra BT interface tud kapcsolódni egy v3.0-ás telefonhoz, ám maga a működtető SW. is fogja tudni kezelni?
Például egy MiBand kütyüt is érzékel a telefonom, de a MiFit nevezetű app mégse tud mit kezdeni a 3.0-ás kapcsolattal, nem is látja a kütyüt. Lehet, hogy a magasabb fogyasztás miatt van a BT v3.0 szoftveresen letiltva?
Sajnos a telcsim csak BT v3.0-át tud, és csak ezért nem fogok megválni tőle, viszont jó lenne valami biztosan kompatibilis óra hozzá.(#738) Aryon87: Köszi neked is!
Tetszene ez az óra, csak kicsit bumfordi még. Olyan 4,0 x 4,0 x 0,8 cm formátumú lenne nekem az ideális. Nem tudom, létezik-e ilyen, vagy mikor lesz elérhető a piacon.[ Szerkesztve ]
-= Pancsermeste® =-
-
-
Aryon87
félisten
válasz Pancsermeste #732 üzenetére
Az az Overmax kinezetre es leirasban is egy az egyben ez a Lemfo K88H, csak mas neven.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Csak a csorgetest probaltam ki, telefonalast azt nem, de sztem lehetseges.
Mubor szij, kenyelmes, sok lyukas. 4 vagy 5 fele ora mintazat van benne.
Elso okosoram, es ugy latom van ertelme. Eddig tetszikPetipetya: ejjel toltottem fullra, meg nem tudok az akksirol nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz Pancsermeste #732 üzenetére
A Bluetooth visszafelé kompatibilis. Ha a 4.0-t tudja, akkor a 3.0-t is ismeri. A 4.0 azért jó, mert az kevesebb energiát eszik.
-
Pancsermeste
őstag
válasz Pancsermeste #712 üzenetére
Erre valaki?
Legalább a BT kérdést jó lenne tisztázni.(#730) Aryon87: A linkeden ezt látom ": BT 3.0 + 4.0 "
Akkor ez tudja a v3.0-ás Bluetooth kapcsolatot?Amúgy ez a Lemfo ugyan az, mint a K88H vagy pl. ez az Overmax?
Tetszenek ezek az órák, csak nekem kicsit nagynak tűnnek. Talán, ha kicsit laposabbak lennének... olyan 8mm vastagság már jó lenne.
-= Pancsermeste® =-
-
Land
veterán
Hívást is lehet vele fogadni, tehát van benne mikrofon és hangszóró vagy csak jelez és a telefont elő kell venni?
Mennyire éles a kijelző? Jók a színei, jó a betekintési szög?
A "bőr" szíj mennyire volt jó döntés? Én fekete fém szíjjal nézegettem, az tetszik jelenleg.
Lehet többféle óra kinézetet választani?
Így összeségében hasznos egy okosóra? Nekem még sosem volt, kütyümániás vagyok és mostanában olvasgatok róluk, de nem tudom még, hogy ha lenne, akkor hasznosnak érezném-e...
Huawei Band van pár ismerősömnek, de attól nem dobtam hátast...Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Aryon87
félisten
Megérte a vételt, mindent tud ami kellhet.
Az összes értesítést jelzi, pulzusmérő, telefonkönyv szinkronizáció, sms szinkronizáció, hívásnapló mutatása. Hangvezérlés. Alvásmonitorozás, fitnesz funkció, pihenőidő figyelmeztető (sedentary), naptár, számológép, hatótáv figyelés és ha elhagyod a telefont, meg tudod kerestetni vele, mert az csipogni kezd. Elvileg a teló kameráját is lehet vezérelni vele (eddig az nem sikerült, nem szereti valószínű). Zenét lehet vezérelni, de az órán szólal meg, sajna azt nem tudja ahogy szerettem volna, hogy telón megy a zene, és az óra segítségével tudom váltani a zenét, anélkül hogy a telót elő kéne szedjem, így az megmarad a Tone Infinimnek (HBS-900).
Giroszkóp van benne, így mikor magad felé döntöd az órát, a kijelző bekapcsol, ha vissza alapállásba, lekapcsol. 5 fajta beépíett csengőhangja van, asszem 5 fajta óralap van. 2 fajta téma, 3 fajta háttértípus. +rezgőmotor.
Elvileg IP54 védettsége van, vagyis cseppálló (pl esővíz ellen, zuhanyzásra nem alkalmas).
LG G5-el van társítva. Az órában van egy QR kód, azt a telóra letöltött olvasóval kell beazonosítani, majd a link segítségével kell leszedni a hozzá felajánlott programot.És mindezt kb 13ezer Ft-ért.. Lemfo K88H
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Pár kedvcsináló kép:
Kibontás
Bekapcsolás után
Viber (ha privi jön, annak a nevét is írja, ez csopis szöveg)
Bejövő hívás, nevet is megjelenít amúgyAz óra kb 30p-1ó közti idő alatt teljesen feltöltötte magát. Kíváncsi vagyok az alvásfigyelő funkciójára.
1 apró megjegyzés. Csak gépre kötve tudtam eddig elindítani a töltést, sima töltőfejre csatolva nem vette.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Jorgos01 #727 üzenetére
Aliexpressen rendeltem, 11 nap alatt erkezett meg. Vegig kovetheto volt a tracking is.
Minden ertesitest jelez (face, messenger, instagram, viber - eddig ezek csilingelnek). Hivast is probaltam, arra is reagal. Szivritmus erzekelo is mukodik, ebreszto is.
Kb 70% volt az akksi mikor bekapcsoltam. Hamarosan tolteni kell, mert a beallitasok, meg probalgatasok igenybe vettek boven.[ Szerkesztve ]
-
Jorgos01
tag
Szuper, akkor Te már egy szerencsés felhasználó vagy.
Kínai rendelés volt, hány napra érkezett meg?
Már én is nagyon várom, bár nekem még csak egy hét telt el a rendelés óta.Darmann: A Tieddel mi újság van? Megjött már, merre jár?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Megjott a K88H. Baromi jol nez ki, meg tanulom mi es hogyan, de eddig tetszik.
-
Köszönöm ezt az információt.
De gondolom az említett rendszerek nem APK kompatibilisek, így rájuk másféle programozó felület is kell...
Az említett rendszerekkel tudsz készüléktípust is ajánlani, ami jó és viszonylag ahhoz képest jó árú?Ergo nem SamsungBut who is watching the guardians?
-
Sziasztok!
Elkezdeném továbbfejleszteni android programozói tudásom és gondoltam, hogy telefon/tablet-et félretéve Android rendszerű okosórákra is készítenék programokat.
Nézelődtem, nem egy helyen, eddig 2 okosórán vagyok túl (nem droidosak), de amiket találok, lelomboznak.
Konkrétan saját tapasztalataim azt mutatják, hogy 512 MB RAM már az Android 4.2.2-nek is kevés. Azon órák, melyeken droid fut, ennyi a RAM kapacitása, és 90%-ban 5.1-es!!! OS fut rajtuk. Ennyi RAMot önmagában zabál a rendszer! A legalacsonyabb, amit találtam, szintén ennyi RAM kapacitással, az 4.4-es.
Tehát két kérdéssel fordulok az óratulajokhoz;- Mennyit ér az óra 512 MB RAM-al 5.1-es OS-on?
- Illetve ki milyen ár/érték arányban megfelelő órát javasolna erre a célra?Linkeket és ajánlatokat is elfogadnék, ha tud valaki azzal is hátbaveregetni
But who is watching the guardians?
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
A Bluetooth v4.0-ás kütyük visszafelé kompatibilisek pl. v3.0-ás telefonokkal?
Ha nem, akkor létezik még olyan okos óra, mely v3.0 Bluetooth-al rendelkezik, és nagyjából megfelel a következőknek:
- viszonylag olcsó (max. 20K HUF)
- jól néz ki, nem túl nagy, bumszli (de mindenképp óra design, nem karkötő)
- sokáig bírja egy feltöltéssel (~1 hét)
- tudásra nincs / nem is lehet nagy elvárásom - ha a fentiek teljesülnek-, ám azért ne legyen használhatatlan, amit papíron tud, azt jól tudja!-= Pancsermeste® =-
-
jagada
addikt
No.1 D5 órára karcvédő fóliát hol lehet kapni?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Ezeknek az okos óráknák van valamilyen egészségügyi kockázatuk?
Értem arra, hogy sosem 100%-ig bizonyított cikkek születtek anno a mobilról, hogy egész nap zsebben hordva nem túl szerencsés, vagy működés közben a sok sugárzás ami az emberi szervezetre nem túl jó, bár ugye kis teljesítményű.
Én próbálom csak a minimálisat zsebben hordani, ha autóba vagyok egyből ki is teszem az anyós ülésre.
Nah most ugye az óra meg pont hozzá szorítva a készhez egész nap, szinkronizál, sugároz még ugye ha úgy van egész este, a pulzus mérés meg nem hiszem hogy "káros" lenne.
Szóval félni kell ettől? Vagy ti mit gondoltok? -
jagada
addikt
A No.1 D5 órának a szíját lehet cserélni, ill. lehet hozzá kapni csere szíjat?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
anonimus25
tag
válasz anonimus25 #706 üzenetére
nos a páromnak is megjött az óra egy elviekben ugyanilyen típus dz09,DE neki jobb és másabb a menüje,neki kidob minden értesítést az óra ha valamihez hozzászólnak vagy akármi más.lehet az hogy típuson belül is már a belsője az órának szoftveresen?vagy mivel az enyém más igy a telefonnal nem értik meg egymást?mindkettőnk telefonja is egyforma ráadásul.
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
minimumgame
tag
Ez a K888H okosóra nem ugyan az mint az[Overmax Touch 2.5] ?
-
air
nagyúr
válasz anonimus25 #704 üzenetére
Nincs az óra menüjében QR kódos link?
Egyébként én amondó vagyok hogy valami rendes okosórát kell venni, nem ezeket a kínai másolatokat.
Most éppen egy Gear Live-val kacérkodom.
Amazonon már $70-ért van használt, megbízható eladótól.
A No.1 G3-at pénteken eladtam.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
anonimus25
tag
Sziasztok. Nos megérkezett a dz09 okosóra.és nem jelez semmit sem sajnos csak a messenger üzeneteket,mást nem küld át a program az órára,minden bepipálva.btnotification program van a telon fent.esetleg más progi kellene hozzá?
-
Jarod1
veterán
ilyen E07 es okosórát vett már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest