- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgos01
tag
Nem tudom, hogy jobb vagy sem, én is csak érdeklődöm.
De talán az S5-be lehet SIM-et tenni, a D5-be meg nem.
De ezek engem különösebben nem is érdekelnek, nekem az lenne a lényeg, hogy a telefonnal történő összekapcsolás után, mindenféle hókusz-pókusz (kihangosító, BT füles, head-set, stb.) nélkül tudjak hívást fogadni és indítani.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
-
Krisz79
őstag
Ki honnét szerezte be?
Illetve :android wear platform?Szerintem ha leirnátok a tapasztalatokat Vele kapcsolatban,sokan hálásak lennénk!
K.(#495) Jorgos01
NO.1 S5 mivel jobb vagy más, vagy tud többet? a D5-nél?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
sheep
addikt
válasz Jorgos01 #495 üzenetére
Ezt pont a napokban akarjuk tesztelni. Egy ismerősömnek ilyen órája van, de nem tud vele hívni / fogadni. Vettem egy kis bt fülest és kipróbáljuk majd hogy úgy működik-e
[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Jorgos01
tag
Sziasztok!
A No1. D5 óráról hol azt írják, hogy csak jelzi a hívást, hol azt hogy beszélni is lehet az órán keresztül.
Aki használ ilyet, melyik az igaz?
Nekem egy olyan órára lenne szükségem, ami kerek tokozású és beszélni is lehessen vele. A No.1 D5 erre a célra megfelel, esetleg van-e más tippetek?
Van-e esetleg valakinek No1. S5, arról mi a vélemény?
Előre is köszönöm.
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
ADAM1337
nagyúr
A gear s2 classicot próbáltam, csak az LG-ről még az elején néztem sok tesztet, de akkoriban horribilis ára volt.
Most már használtan is jó áron van.
A samsung órája és a kiegészítő dolgok nem csak samsungra vannak ? S health és társai ? anno gear fit-el használtam de eléggé fals értékeket mért és elbizonytalanított.
Most pulzusra van egy mellkas pántom (polar h7) szóval ez a funkció nekem csak futáshoz kell, az átlagost meg tudom mérni.
Az Urbane-t nem ismerem az az igazság de designba nekem a watch r jobban bejön. -
Krisz79
őstag
válasz ADAM1337 #489 üzenetére
Az Lg Watch R már régebbi vas. Nem jobb az Urbane?
Mik a tapasztalataid a 3 készülékről. Próbáltad,vagy csak utána néztél,olvastál?
légyszives ird meg pro/kontra...
Mert ezt a 3 készüléket néztem Én is ki...[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
válasz ADAM1337 #487 üzenetére
Hallottam,de soha nem használtam...
Kinézetre a Sam Gear s2 Classic kinézetre Nálam mindent visz.
De az Android wear-t jobban dicsérik... Használatban miben több?
Alkalmazásokba, vagy gördülékenységbe???[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Nekem az lenne a kérdésem,hogy mi a különbség a Tizen és az Android wear közt?
Azaz: Samsung Gear S2 vs Lg Watch Urbane...
[link]http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Misk15
csendes tag
Sziasztok!
Bátyjám szeretne vásárolni egy megbízható okosórát nem túl jártas és én sem ezek terén sajnos.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e rajtuk facebookozni vagy netezni?
Olyan 25 ezer forintért plafonba tudtok ajánlani vmi megbízhatót?(SIM kártyásat)
Előre is köszönöm a segítséget!
Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7
-
galocza
aktív tag
halihó,
nem biztos, h jó helyre írok, mert amit legjobban szeretnék, az pont nem okosóra - de abban is kiegyeznék, ha nincs más lehetőség.
édesanyánk szédül, és a legokosabb dokik sem voltak elég okosak egyelőre, hogy ezen javítsanak, sőt romlott az állapota. állandóan elesik, és nem is nagyon tud felkelni. segítség lenne a közelben - ha a segítség tudná, hogy szükség van rá.
ami ideális lenne: karóra
-telefonfunkcióval
-lehetőleg sos gombbal ami automatikusan tárcsáz x előre beállított számot (sms nem elég!)
-hosszú akkulidő
-lehetőleg vízálló
-lehetőleg egyszerű, funkcionalitásban inkább hajadzzon a nagyitelefonokra.amiket néztem:
-pebble, nem lehet telefonozni, csak telefont írányítani
-sostelefon.hu, nincs sok info + nem vmi meggyőző az oldal
-mcarewatch.com.au, ez tetszene, de nem készülék, hanem szolgáltatás. ausztrália meg messze van. de vmi ilyesmi az álmom, mindent tud, ami kritérium (akkuidőről mondjuk nincs szó).ötlet, urak-hölgyek?
köszi,
g[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok keresek okosórát az alábbiak szerint:
-Kerek kialakítás és kerek kijelző
-normális panel-es kijelző ips, oled, amoled
-legalább 3 nap üzemidő(volt smart watch 2-m, és gear fit-em azok tudták)
-sebességbe legalább a gear fit sebességét tudja az kellemesen használható volt csak buta
-software terén valami nyitott megoldás érdekelne, endomondot használom sportolásra különálló polar h7 mellkas pánttal, jó lenne ha a HR részét kitudnám itattatni mármint amit a pánt mér (gear fit képes volt rá, vagyis az endomondo elküldte felé az adatokat a pántról, de a gear fit belső hr szenzorja nem ment az endomondoval, ezért is lett a polar kiegészítő)
-egyelőre megoldást keresek -
DrBubo77
veterán
Nem ide szántam.
[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
csabili74
aktív tag
Valaki világosítson fel:
GT-08 egyrészt, IOS-al működik e? M Milyen az eredeti és klón, melyiket honnan és kb mennyiért lehet? Honnan tudjam, hogy nem klón?
Kinézetre nagyon tetszik, nem tudom, menyire használható. Az ebayen 5000 körül van, gondolom akkor az nem az eredeti.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
ghostie
tag
válasz AndrewBlase #466 üzenetére
Elvileg több változat is van az órából, és a legújabbakban már nincsen rádió, viszont van Whatsapp és Facebook kliens vagy hasonló. Találtam Youtubeon bemutató videót is a termékről, ahol említik is a különféle verziók közötti különbséget.
-
Krisz79
őstag
válasz AndrewBlase #476 üzenetére
Én is furcsáltam a választ, nagyon jó lenne ha valami szaki kézbe venné a topicot,ha már elinditotta valaki!
-
Krisz79
őstag
Ezt az órát ismeritek? Használja valaki?
Mi a tapasztalat róla?
Smart Watch -GT-08
[link][ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
Max 50 dolcsiig, IOS-hoz jó, szép kinézetű cuccot tudna valaki? Lépésszámláló, stb jó lenne.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
diebold85
csendes tag
Sziasztok,
Én egy olyan kütyüt szeretnék beszerezni ami elsősorban alvás monitorozására lenne alkalmas, de mind e mellett nem árt, ha tudja monitorozni a nappali folyamatokat is.
Jah és WP teló kompatibilis kéne legyen...Amit eddig láttam, hogy jó lehet az a Microsoft Band 2 lenne.
Viszont ezzel is van 1-2 problémám.
Üzemideje elég karcsú (GPS nélkül is max 2 nap, GPS-el együtt max 1 nap).
Illetve itthon jóval drágább mint a kinti ára. Hiába vitte le MS az árát, itthon ez nincs lekövetve sajnos. Külföldről meg még ilyen kütyüt nem rendeltem, és félek kicsit a gari érvényesítési huzavonától.Ti mit javasoltok?
Köszi,
András -
klz80
tag
Hello, már nem használom, de ébresztést azt tudja. A hivás visszautasítást szerintem csak akkor tudja, ha a SIM benne van, párosított telefonnal csak felvenni vagy elutasítani tudsz, de nem vagyok benne biztos, arra én sose használtam. De kiindulva abból, hogy alapból a beérkezett üzenetekre sem tudsz válaszolni, csak egy segédprogram telepítése után, hajlok arra hogy nem lehetséges.
-
dkaro
őstag
válasz AndrewBlase #466 üzenetére
Igen rajta vannak az alkalmazások
-
vasn
tag
Aki használ No.1 D5 okosórát írja már meg, hogy hívást vissza lehet utasítani SMS-el. Pl.: Megbeszélésen vagyok, Vezetek, stb., ill. Gmail, Messenger, SMS, Naptár értesítések üzeneteit jelzi? És még egy: rezgő ébresztést tud? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
dkaro
őstag
válasz AndrewBlase #464 üzenetére
Nem tud képet készíteni kártya nélkül mert nincs elég hely az órán. Video dettó. A rádiót nem sikerült beüzemelnem nekem se.
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
A napokban megérkezett a dz09 kódjelű smartwatch. Vagyis szerintem csak annak a klónja. Kérdésem az lenne ahhoz, aki birtokol ilyet, hogy memóriakártya nélkül tudott fotót készíteni? Illetve van benne rádió, videórögzítési lehetőség?
Mert a "hivatalos" forrás szerint ezeket (is) tudnia kellene, ám az én példányomból ezek hiányoznak. Jó persze, egy marék garasért vettem csak, de mivel dz09-nek hirdeti, gondoltam megreklamálom a dolgot.Miért mindig én???
-
DrBubo77
veterán
-
Krisz79
őstag
Már olyan magasra került az elképzelésem,hogy már már sajnálnék annyit 1 órára kifizetni...
Ezek a párezres okosórák elég kompromisszumosak.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
DrBubo77
veterán
Nekem a lépésszámláló egészen hihető adatokat produkál. De a pulzusmérésnél konstans 0-t jelez ki.
Sok oldalt megnéztem, de konkrétan ilyet nem olvastam, hogy nem mér egyáltalán. A pontosságával kapcsolatban írtak véleményeket.
Ez típushiba vagy csak én fogtam ki rosszat?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Hege1234
addikt
sheep
dkaroén pont sportolásra vennék ilyen kütyüt
30-50 dollár közötti órák meg tudják közelíteni a középkategóriás órákat ?én pont ilyen kis dolgokra gondolok mint a lépésszámláló mert ha már ott elhasal
akkor tudom hogy a többi esélytelen (pl HR monitor) -
sheep
addikt
válasz Hege1234 #442 üzenetére
Nem, ennyiért elhozhatod, erre már nem megy semmi (hacsak nem jelzik a leírásban valahol)
Kb. 150 $ fölött raknak rá vámot.
Az ebay-ről (kínából) sok cuccot szoktam rendelni, ennél drágábbakat is, és még sosem raktak rá plusz költséget.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Hege1234
addikt
Sziasztok egy ilyen órát néztem ki
[link]stock : china
vagyis akkor 27% áfa jön rá ?
vagy még más is ?mondjuk mivel nem találtam tesztet az óráról
ha jön rá áfa már nem hiszem hogy megveszem... -
reweptor
csendes tag
Sziasztok!
NO.1 S5 óráról van valakinek tapasztalata? (vagy csak simán véleménye?)
Nekem csak arra kellene, hogy gmail, hangout üzeneteknél jelezzen, és megjelenítse azokat.
Szerintetek ez megfelelő lenne számomra?Link: [NO.1 S5 ]
Köszi előre is a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
reweptor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy olyan okos órát, ami jelez (nem kell hang, elég ha rezeg) g-mail, hangout, messenger(stb..) üzeneteknél, és meg is jeleníti azokat.
Kb csak ezekre a funkciókra lenne szükségem az óra kijelzésén kívül, nem kell hogy sim kártyát tudjon fogadni, vagy hogy azon keresztül telefonáljak..
Tegnap média marktban körülnéztem, hogy miket lehet ott kapni, de azok nagyon drágák. Ami pl tetszett az az lg w150, de az ára már nem..
Tudtok ajánlani valami olcsó kínai klónt, ami hasonló dolgokat tud, de az ára 10-15ezer Ft?
(ebay, tinydeal... is szóba jöhet)
Köszi előre is! -
veterán
válasz DrBubo77 #434 üzenetére
Jó a kínai. Autóba szeretném berakni a középső kerek légbeömlőt eltakarva így.
Telefonra egyáltalán nem szeretném rákötni. Google maps és Bluetoothon keresztüli zenelejátszás kellene.
Nem akarok tabletet meg 2DIN-es izéket befaragni, utólagos beépítő keretekkel bohóckodni.
Ez elegáns lenne.https://tinyurl.com/rasoapro
-
DrBubo77
veterán
válasz rasotamas #432 üzenetére
Színesben navigációt futtatni az Android Wear órákon lehet. Talán a legolcsóbb a Sony SmartWatch 2. Ennek a kijelzője kb 4 cm. Nagyobb kijelzőjű óra elég kényelmetlen lehet.
Párosítani kell őket. Simet inkább a kínai "csodák" szoktak fogadni.
Bluetooth-on keresztül sok óra tudja vezérelni a telefon zenelejátszását.
[ Szerkesztve ]
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék, milyen kategóriákra lehet osztani az okos karórákat?
Az asszony kapott valami kis monokróm egyszerűt a huawei P8 lite-hoz. Az egyértelműen alig jó bármire, lépésszámláló meg óra.
Engem az érdekelne, hol kezdődnek azok amiken már színesben navigációt lehet futtatni?
Mennyibe kerülne egy ilyen, lehetőleg kerek és jó nagy (5 vagy több cm átmérőjű)
Kell ezeket párosítani mindenképp, vagy fogadnak simet és maguktól is tudják már ezt?
Ja és lehet-e zenét lejátszani velük mondjuk Bluetoothon keresztül? Persze ehhez nem árt ha fogad memóriakártyát.https://tinyurl.com/rasoapro
-
klz80
tag
A No1 D5 az egyik legjobb ár-érték arányú óra, én "sajnos" pont most adom el az enyémet, mert megváltam az Android vonaltól, így sima órának meg nem akarom használni, bár tény hogy csak bekapcsolt wifi-vel 1 nap alatt csak kb 20%-ot csökkent az akksi, szóval ha csak rendes órának használod 3-4 nap símán benne van az akksiban. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, aki ilyennel szemezget!
-
jagada
addikt
Most nagyon megtetszett ez a NO.1 D5 óra, nézegettem itthon sokkal drágábban lehet hozzájutni mint pl. ebay vagy AliExpress-ről. Ha ezekről az oldalakról rendelek és Hong Kong vagy USA szerepel a hirdető címénél, akkor vámot is kell majd fizetnem?
Esetleg tudtok linket ahol EU-s országból hirdetik jó áron (postával 30-33k)?Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
flegga92
senior tag
-
dkaro
őstag
Röviden, aztán majd írok a blogon róla:
Kicsi és normálisan néz ki. 2 szíjjal jön, fekete és szürke.
Van sms és hívásértesítést. Kiírja a hívó nevét, számát de nem lehet felvenni csak jelez. E-mailt nem jelez de elvileg facebookot igen (ezt még nem próbáltam).
Az aksija jól bírja, használattól és háttérvilágítástól függően 3-7 nap.
Vízálló, tusolást kibírt de elvileg úszni is lehet benne.
A heartrate monitor nem tűnik túl acélosnak, nem is nagyon tudom hogy mér.A sleep monitor nagyjából jó adatot mutatott. A lépés számláló és a km számláló az teljesen fals adatokat adott. -
Krisz79
őstag
Ezzel az okosórával szemezek:
No.1 D5
Ismeritek?
Honnét tudnék legjobb áron rendelni?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
seger
addikt
Dz09 magyar firmware-t rud valaki?
-
jagada
addikt
Sziasztok!
Egy ilyen: Overmax Touch 2.5 okosórával szemezgetek, van már esetleg valakinek? Tapasztalatok érdekelnének, pl. üzemidő egy feltöltéssel, ill. milyenek az applikációk, anyagminőség stb. Tesztet sem találok róla a neten, eléggé új lehet a piacon.
Eléggé jó áron kapható és a keresőbe beírva csupa lengyel oldalt dob ki.
Bőr szíjjal nekem nagyon pofásnak tűnik így képeken.[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Krisz79
őstag
Nekem is lenne felmerülő kérdésem..
Én nézegetek Lg Watch R és Samsung Gear S2 és classic-ot.
Kérdés,hogy az 1ik gari nélkül (Lg) mennyit ér vs. garival a Samsung ér-e annyit és tud-e annyival többet mint azt az ára is mutatja.
Egy kis összevetés.:
[link]http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Krisz79
őstag
válasz DrBubo77 #399 üzenetére
Szerintem ársávba kéne venni ezeket az olcsóbb kínai technikákat.
Illetve a komolyabb gyártók termékeit.
A Topic elején sok új érdeklődőnek tudna segítségül szolgálni.
1hete Csütörtökön az ismim mutatott 1et- ali.... oldalról. Azt mondta 2e-be van.
Na ilyet biztos nem vennék...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest