- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympia76
tag
@Degeczi
Sajnos nem a központnál van a duplázás, azt már néztem tegnap.@Chal
Nem az ellenállástól és még csak nem is a forrasztástól tántorodtam el, hanem attól, hogy - és tudom lehet szégyen ebben a körben - nem feltétlenül tudom értelmezni és megcsinálni egy "túlsematizált", túl sok információt tartalmazó rajz alapján a bekötéseket, meg PCB layoutokat, míg mondjuk egy ilyen "hülyebiztos" Vampire által Paradoxra küldött rajz alapján simán megcsinálom.Vagy mondjuk egy ilyen alapján is, amit szintén Vampire linkelt, de ott aztán felmerült, hogy nem is a keybus-ra való. Szóval ha lenne egyértelmű ilyen szintű rajz, akkor nem gond egyáltalán, hogy forrasztani kell, de a projektek oldalain nincsenek sajnos csak olyan rajzok amiket nehezen értelmezek. De megpróbálom majd, mert érdekel és látom mennyire hasznos lehet.
Összegezve akkor az alábbi megoldások jöhetnek szóba:
- Paradox PAI-val
- Paradox ParadoxRs232toMqtt-vel (ami most már ParadoxMqtt32)
- DSC dscKeybusInterface-elEléggé nem egyértelmű a választás, még akkor sem ha nem sajnálnám a pénzt, hogy olyan központra cseréljek, amivel a legegyszerűbb megoldani az egészet. ...de először is ki kellene derítenem, hogy fel tudom-e számolni a zónaduplázást és a DSC egyáltalán szóba jöhet-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest