Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Olympia76

tag

válasz Chal #29044 üzenetére

@Degeczi
    Sajnos nem a központnál van a duplázás, azt már néztem tegnap.

@Chal
    Nem az ellenállástól és még csak nem is a forrasztástól tántorodtam el, hanem attól, hogy - és tudom lehet szégyen ebben a körben - nem feltétlenül tudom értelmezni és megcsinálni egy "túlsematizált", túl sok információt tartalmazó rajz alapján a bekötéseket, meg PCB layoutokat, míg mondjuk egy ilyen "hülyebiztos" Vampire által Paradoxra küldött rajz alapján simán megcsinálom.

Vagy mondjuk egy ilyen alapján is, amit szintén Vampire linkelt, de ott aztán felmerült, hogy nem is a keybus-ra való. Szóval ha lenne egyértelmű ilyen szintű rajz, akkor nem gond egyáltalán, hogy forrasztani kell, de a projektek oldalain nincsenek sajnos csak olyan rajzok amiket nehezen értelmezek. De megpróbálom majd, mert érdekel és látom mennyire hasznos lehet.

Összegezve akkor az alábbi megoldások jöhetnek szóba:
    - Paradox PAI-val
    - Paradox ParadoxRs232toMqtt-vel (ami most már ParadoxMqtt32)
    - DSC dscKeybusInterface-el

Eléggé nem egyértelmű a választás, még akkor sem ha nem sajnálnám a pénzt, hogy olyan központra cseréljek, amivel a legegyszerűbb megoldani az egészet. ...de először is ki kellene derítenem, hogy fel tudom-e számolni a zónaduplázást és a DSC egyáltalán szóba jöhet-e.

Új hozzászólás Aktív témák