- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- TKSTAR TK905
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympia76
tag
@Degeczi
Sajnos nem a központnál van a duplázás, azt már néztem tegnap.@Chal
Nem az ellenállástól és még csak nem is a forrasztástól tántorodtam el, hanem attól, hogy - és tudom lehet szégyen ebben a körben - nem feltétlenül tudom értelmezni és megcsinálni egy "túlsematizált", túl sok információt tartalmazó rajz alapján a bekötéseket, meg PCB layoutokat, míg mondjuk egy ilyen "hülyebiztos" Vampire által Paradoxra küldött rajz alapján simán megcsinálom.Vagy mondjuk egy ilyen alapján is, amit szintén Vampire linkelt, de ott aztán felmerült, hogy nem is a keybus-ra való. Szóval ha lenne egyértelmű ilyen szintű rajz, akkor nem gond egyáltalán, hogy forrasztani kell, de a projektek oldalain nincsenek sajnos csak olyan rajzok amiket nehezen értelmezek. De megpróbálom majd, mert érdekel és látom mennyire hasznos lehet.
Összegezve akkor az alábbi megoldások jöhetnek szóba:
- Paradox PAI-val
- Paradox ParadoxRs232toMqtt-vel (ami most már ParadoxMqtt32)
- DSC dscKeybusInterface-elEléggé nem egyértelmű a választás, még akkor sem ha nem sajnálnám a pénzt, hogy olyan központra cseréljek, amivel a legegyszerűbb megoldani az egészet. ...de először is ki kellene derítenem, hogy fel tudom-e számolni a zónaduplázást és a DSC egyáltalán szóba jöhet-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest