Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem is ez jutott először eszembe, mármint hogy semmi köze a demokrációhoz, persze szűkebb értelemben nincs is, de jobban belegondolva ha egy magáncég beszólhat a rendőröknek, hogy márpedig xy érvényes jeggyel rendelkező tök ártalmatlan valakit boarding után távolítsanak el, majd ezt az embert a földön a hátán húzzák ki, akkor azért itt többről van szó, mint egy cég túlkapásáról.
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
11-ben pont a vakvarjút javasoltam volna, a kopaszin lévőt és az uszoda mellettit is. Kopaszin is van még néhány másik tűrhető hely. Burgeresek közül Magic és Big Daddy is ok.
Il trenoban is szoktunk néha enni, főleg a tészták jók. Egyébként elég gyenge a felhozatal középkategóriás éttermek terén, felsőbb kategória pedig teljesen hiányzik. -
Lortech
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Első.
Köszönöm a gratulációkat. -
Lortech
addikt
köszik!

-
Lortech
addikt
+1

-
Lortech
addikt
zárható.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Lortech
addikt
Javának van a legnagyobb ökoszisztémája az összes nyelv közül (nincs statisztikám, csak érzés) és ehhez meglehetősen széttagolt is. Ahhoz, hogy csak a főbb, ismertebb dolgokkal képben legyél, napi 24 óra is kevés lenne. A java persze mint nyelv stabil, csak ez önmagában sokra nem jó.
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
És 30 alatt simán lehetsz bruttó 1M fölött.
Oké, de azért én hozzátennem, hogy ez szerintem max 10%-nak sikerül "infón" belül, ha tippelnem kéne, akkor inkább közelebb az 1%-hoz.A témához még annyit, hogy aki olyan oldalról közelíti meg a karrierválasztást, hogy mivel lehet jól keresni, az könnyen az első bekezdésedben említett kihullók között találhatja magát, és nem az 1%-ban.
-
Lortech
addikt
Nem viszonyulnak az eü-ben másként, negatívan hozzátok vagy másokhoz amiatt, mert bevándorlók (értsd jól) vagytok? Persze feltételezem az eüben egyébként is sok bevándorló dolgozik, amiért azt gondolom, hogy nincs ilyen, mégis érdekelne, tapasztaltatok-e ilyet.
(abszolút semmi rossz indulat, hátsó szándék, csak érdekel) -
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Boltban nem tudok igazán erős ecetes tormát. De hiperekben általában lehet találni torma gyökeret, azt ha frissen lereszeled (már maga a reszelés is ütős
), nem mosod át és nem higítod, akkor elég bitang. Víz, ecet, cukor, só és kész.
Hm, meg is jött a kedvem egy jó kis tejfölös torma mártáshoz valami főtthússal. -
Lortech
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tavaly vettem egy nespresso tejhabosítót páromnak, ez tud hideget/meleget habosítani és még sovány tejből is egész jó habot csinál. Nagyon szereti, minden nap használja. De én nem értek hozzá, kávét sem iszom soha. Faék egyszerű gép, belül teflon és van benne egy pici keverő, viszonylag egyszerű mosni is. Biztos van ennél sokkal profibb is, de a kis elemes keverőnél azért sokkal ügyesebb.
-
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hehehe.
Másnaposan egy jó fosás, jobbat nem is kívánhatna férfi ember.
Nekem bejönnek a mindenféle kézművesek, főleg vörös és fekete sörök, attól tartok, nem maradok majd szomjas itt sem, ha mégis, átugrunk a monyóba.
A tömények pancsolására viszont nagyon ugrok mostanában, azonnal megérzem, ha valami nem odaillő van benne, kiváncsi vagyok.
szerk: Inkább a tömegtől tartok. Mostanában annyira elkényelmesedtem, hogy fizetek inkább "bármennyit" de ételre, italra egyáltalán nincs türelmem várni. -
Lortech
addikt
Tud valaki mondani egy "kocsmát" a tágabb értelemben vett budapesti belvárosban, ahol a pálinka az pálinka és nem pálinka + etil alkohol és desztillált víz pancsolt elegye, és van választék? Csak étteremből tudok megbízhatót ilyen szempontból. Az még jobb lenne, ha volna legalább egy normális csapolt sör is, ami nem a kukoricás mainstream magyar sörök egyike.
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jajaj, lámpatestet is ki tudnám cserélni, egy ép keretben, ez viszont el van deformálódva, széle törve, lakatolni, kalapálni, pótolni, hegeszteni kell majd, hogy visszanyerje az eredeti formáját, hogy a lámpatest passzoljon normálisan, és a szigetelő gumi is szigeteljen, ne ázzon be később. Ez a része a szívás csak, lakatolást nem tudom megcsinálni, akkor már inkább szakira bízom az egészet, szívjon vele ő.

-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az enyém gazdaságossági számítás alatt van és vsz. ki is hozza gtk-ra. Pedig "csak" 4 elem sérült, első lökös csak erősen karcos lett, felette sárvédő elem benyomódott tenyérnyi helyen, hátsó lökhárító törött, az csere, egyik oldalon hátsó lámpák csere, hátsó sárvédő elemet a lámpák mellett tenyérnyi felületen lakatolni kell. Hiába jó állapotú, sérülésmentes autó volt, ezer éves (focus mk1). Ha begurulok pl. Ivanicshoz, nyilván nem lesz gazdaságos javítani. Úgyhogy lehet zsebbe nyúlni, vagy fusiban megjavítani, de az eredeti állapotot korrektül nem tudom visszaállítani abból, amit ad a biztosító, vagy el lehet adni roncsnak, csakhogy már magas eszmei értéke van számomra
. -
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Részvét. Nekem egy hónapja volt ugyanez, előttem fékeztek, én még megálltam, mögöttem csatt, aztán rá is tolt, enyém is sérülésmentes volt. És még én jövök ki anyagilag rosszul a történetből.
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem kivitelezhetetlen, de jól és szépen megcsinálni, valamint hogy csak akkor maradjon meg a beírt adat, amikor az kívánatos, ne legyen mindenféle fura mellékhatása, az nem annyira egyszerű és általában tök felesleges komplexitást jelent.
-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hosszú hétvégén én is pályáztam pár száz km-t. Kocsisor előttem, torlódás, 110-120 körül belső sávban, már mindenki hangyafasznyi féktávon belül, (nehogy egy transitos beférjen a belsőbe 90-nel előzni, ahogy lenni szokott) külső sávban lassabb járművek. Fehér csodalámpás Audi jön, beáll mögém 3 méterre, villog, behúzza két sáv közé, oda is villogtat párat, hogy mindenki lássa, hogy ő aztán megjött, mindenki vigyázzba. Aztán felgyorsul a belső, 170-ig követ, elfogynek mellőlem, besorolok, elhúz mellettem, aztán 5 km múlva megelőzöm 149-cel egy trafinál.
Meg az emberek, akik nem tudják vagy nem akarják felmérni (lásd fent fehér furgonos archetípus), hogy mögöttük a belsőben milyen sebességgel közelednek, de ő bevág, kinyomja a szemét és kilotízzel megelőzi a kamiont, de akkor már a következőt és az azutánit is, ha már egyszer 120-ig felgyorsított, 1-2 kilométerig lelassítva a belső sávot, amiből következik a torlódás, és az, hogy más lassabb járművek is bejönnek a belsőbe és gerjeszti tovább magát a folyamat. Majd ebből van az, hogy megyek a pályán, előttem satu, villogó, én is 40-re, jól van, "biztos baleset", aztán mintha mi sem történt volna, 1-2 kilométer múlva újra megy a sor. -
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én annyival kezdtem, 8+ éve, igaz, akkor még csak - emlékeim szerint - 198-at ért nettóban. Volt mezei senior (nem team lead, manager) fejlesztő kollégám, aki már akkor br. 1.2M körül volt, azóta ez inkább negatív irányban változott. Persze ez egy konkrét, egyedi eset.
tildy: valószínűleg te Mo-n és kint sem maxoltad ki a lehetőségeidet, ami a fizetést illeti. Itthon php-vel viszonylag nehezen lehet boldogulni, lenézett nyelv, kevés olyan cég van, aki magas szinten űzi és olyan (külföldi) cégeknek tud dolgozni, akik rendesen megfizetik a munkát. De van sok olyan frontendes vagy full stack pozíció itthon, amikkel elég jól lehet keresni, pl. js, react, angular, node.js, +még a kapcsolódó lomok expertjeként és css mágusként, az se baj, ha python, scala, ruby közül legalább az egyik jól megy, és akkor mindjárt 800-1m körül járunk egy senior esetén és lehet válogatni a lehetőségek között.
-
Lortech
addikt
Engem nem a politikusok pofátlansága zavar leginkább, a körülöttünk élő emberek sötétsége jobban aggaszt, pl. [link] /tök mindegy a téma/
Ez a jövőbe vetett hitemben elbizonytalanít. Úgy értem, hogy épp kik és milyen szellemben irányítják az országot, "pillanatnyi" állapot, de amíg ennyi ostoba ember él itt, ez nem is fog pozitív irányban változni. -
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én egyszer egy morbiert próbáltam megenni, sikertelenül. Épp kint voltam Párizsban, próbálgattam a sajtokat, ez egy egyszerű mezei sajtnak tűnt. Felbontás után nem hittem el, hogy ez tényleg ilyen és ezt megeszik. Egy hétig éreztem az orromban az illatát és nem tudtam lemosni a kezemről sem, pedig meg se kóstoltam, csak kibontottam, aztán N darab szatyorba bebugyolálva ment a kukába. Azóta is ha találkozom vele az Auchanban, érzek némi késztetést, hogy megkóstoljam, hogy mégis milyen íze lehet, de eddig nem mertem.
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
En biztos nem tudom eldonteni, hogy ez vagy az az igazsag, az altalad idezett szoveg meg egesz mas megiteles ala kellene essen ha az egyik vagy a masik igaz.
Szerintem nem. Logikailag nem jön ki.. Az általam idézett szöveget én elfogadhatatlannak tartom függetlenül attól, hogy mi történt (mármint a bíró szájából), merthogy a bíró elítélte az elkövetőket, azaz minden kétséget kizáróan úgy látta, hogy elkövették azt, amivel vádolták őket, azaz ő abban a hiszemben adta ezt az indoklást, hogy meg volt győződve a bűnösségükről. Nem tudom, érthető-e, baromi fáradt vagyok.
Még egyszer, nem a cselekmény részleteit akartam megítélni, vagy épp az ítélet enyhítését megkérdőjelezni, csupán az áldozat hibáztatása volt a problémám, erről szólt a cikk - ezért sem teljesen értettem a visszakérdezéseid. -
Lortech
addikt
Egy dologra, a bíró indokolására, ill. annak egy kiragadott részletére.
„kamaszos kíváncsiságával és az áldozat meggondolatlan magatartásával”
Az ítéletről van ugyan véleményem, de azt megtartom magamnak, nem vagyok bíró.Sokan állították szembe az ítéletet egy másik nemrégiben születettel, mikor kakóscsiga "rablásért" másfél év letöltendő járt (bűnismétlés volt). Vajon ha megcseréljük a szereplőket (azok családi hátterével), és pusztán a cselekményeket nézzük, ugyanolyan ítélet születik?
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én ugyanígy voltam vele, de nekem tegnap valamiért tetszettek, de komolyan. Imponált, ahogy megfeszülés nélkül elnyomják a legalább olyan képességű belgákat. Willmots panaszkodott is érte, hogy nem akartak játszani az olaszok, hát hm, akkor hogyan vertek két gólt nekik, ziccerből?
ui: elnézést az offért, egyébként

-
Lortech
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nyilván, eredményorientált játék ez is. Én egyetértek teljes mértékben, de hidd el, a játékosok is aláírják előre, ha edzőbá akármilyen megalázó stratégiával továbbjuttatja őket a csoportkörökből.
Az olaszok is meggyőző védekezéssel kettővel verték a "nagy esélyes" belgákat. Nyilván ha a törökök ellen is ennyit mutatnak (a csehek), akkor joggal esnek majd ki. -
Lortech
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Azért ennél bonyolultabb a foci, és ezt az edzők is tudják. A csehek látszólag beszari focit játszottak, de ha beleálltak volna, nagyobb eséllyel kaptak volna 2-3-at, mint hogy találnak egy gólt, így viszont majdnem sikerült egy x nekik, ami spanyolok ellen sokat ért volna.
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Having clause-t ismered?
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tipikusan olyan funkció, amin még gondolkodni sem érdemes, legalábbis geoip alapon. Jól megcsinálni olyan felesleges komplexitás, ami aránytalan a feature értékével.
Én inkább kikapcsolhatóvá tenném az ilyen hirdetős rendszerüzeneteket globálisan. De még ez se érdekel annyira, hogy megnézzem, hogy van-e ilyen. Vsz. nincs, érthető módon nem érdeke a tulajdonosnak.Én amúgy megörültem jól, hogy kaptam egy privátot valakitől, aztán lelombozódtam.

-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mostanában én is egy közepes méretű Prímába járok napi apró bevásárlások miatt, mivel a háztól 30 méterre van, egyébként nem szimpatizálok a társasággal (többivel sem), de a praktikum kikezdi az elveket.

Itt van sajt meglepően sokféle, sok számomra ismeretlen is, darabolt fóliázott és gyári csomagolt is.
Sörök tekintetében van sok külföldi import (guinness, kilkenny, üveges! világos/barna krusovice), van legalább 5 féle barna, vsz. több is, még itthoni viszonylatban különlegesebb tételek is vannak, mint pl. young's double chocolate.
Bor kínálat is egész jó, hazai kisebb tételes is akad, étcsoki is van.
A pékáru jobb minőségű és a választék is kb. összemérhető az Újbuda Tescoval (hiper), persze ez nem nagy fegyvertény, ott nagyon silány a minőség.
Zöldség / gyümölcs viszont általában drágább mint bárhol máshol, ahol vásárlok, és általában nem is jó minőségű. Vannak középkorú morcos pénztárosok, akiknek az arcára van írva az élet és emberundor, szoktam mosolyogni rájuk, hátha kizökkentem őket.
Egyébként nagyon egyszerű a megfejtés, a boltok eladásból élnek, és azt árulják amire kereslet van, valószínűleg ott te, akinek a sör nem = soproni ászok, sajt pedig nem = trappista, kisebbségnak számítasz. Szoktam vásárolni az Újbuda tescohoz hasonló méretű sátoraljaújhelyiben is, és sok mindent ott nem találok meg, amit itt igen, "prémium" termékből kevesebb van, pl. bor kínálat is inkább a 400-600 forintos kategóriában erős, hogy a Varga, Dankó, La fiesta stb. rajongók mind-mind megtalálják a számításukat. -
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én meg 5 sör után utolsó metrón rossz irányra szálltam, aztán hívtam egy taxit, ami nem jött, közben lemerült a telefonom... aztán sétáltam kb. 6 kilométert, mire találtam egy taxit, aki hazafelé végig azon siránkozott, hog milyen szar nekik mer' Uber (amit pont nem sikerült beüzemelnem a telefonom lemerülése előtt)... Mindezt végig egy rohadt büdös gyros tállal a kezemben (amit itthon meg is ettem).

-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Így van. Az van, ha minden kötél szakad. Azonban egyre inkább követelmény a pretty url, és minden szemetet url-ben átadni, pl. sessionös, követős, 3rd party hirdetéses, analyticses, követős cookie-k szép hosszú azonosítói ebbe nem igazán férnek bele.
/Nem mellesleg a felhasználó semmit nem nyerne vele, ugyanúgy követnék, csak más technikával. / -
Lortech
addikt
Én még a Q3-at is touchpaddal nyomom.
-
Lortech
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kitilt.
-
Lortech
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Jeez!

-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Krvzn.
Központi helyeket ne nagyon hagyd el, mert felfalnak a kóbor kutyák.
Én a Radisson környékén voltam pár hetet, el lehet lenni, vannak egész jó bárok, viszonylag alacsony áron minőségi étel, ital. Nekem egyedül nem sok kedvem volt kulturálódni, de van azért látnivaló, pl. parlament, vagy az óvárosba is érdemes lehet tenni egy sétát. -
Lortech
addikt
Köszi.
Nem kellett befeküdni hozzá?
Bocs az offért a többiektől. Kicsit bajban vagyok, mert most gyorsan kéne valami megoldás, sima rendelésre nem ülnék be, hogy aztán egyszer majd ha sorrakerülök, akkor megcsinálják, magánban meg sehol nem találom, hogy hol csinálnak ilyet. -
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Eilattal "szemben" Jordániában van Aqaba, ami nekem nem tetszett ugyan, de tizenpár kilométerre tőle Tala Bay nyugis, rendezett, elzárt világ, egész jó hotelekkel. Fakultatív kirándulás pl. Izraelbe, Petrába, Holt tengerhez. De ilyenkor már oda sincs szervezett magyar út, így charter se.
Mi tegnap jöttünk Szicíliából, még egész jó időnk volt, nappal 22-28 fok, tenger 23 fok.
Lenyomtam 1000km-t autóval, azok után, amit ott átéltem, a budapesti autós közlekedés rendkívül nyugodtnak, stresszmentesnek, rendezettnek, fegyelmezettnek tűnik. -
Lortech
addikt
Minden jót kívánok annak az embertársamnak, aki az autóm motorháztetőjén hagyta a sáros cipőtalp nyomait és az okozott 5 centi széles, 1 centi mély horpadást ...
Csak egyszer kapnék rajta valakit ilyenen..
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nyilván.
Genetikai és életmódhoz kötődő meg ki tudja még milyen okai lehetnek. Nálam gyanúsan az van, hogy a tivornyáknál hiába megvan a folyadékbevitel, utána mégis könnyen dehidratálttá válok. Főleg ha a víz se marad meg bennem másnap.
Már volt egy szülésem, az pár nappal egy ilyen ominózus eset után történt közvetlenül. -
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Olvastam múlt héten, ez a mondat igazán elkeserítő:
Lehet, hogy még ötvennél is lassabban hajtott. Most már nem derül ki. Fizetni fog, nem akar több izgalmat.
Vsz. rendőrök hibáztak, de nincs mit tenni, befizeti, kész, ennyi volt.. komolyan 2015-ben itt tartunk, hogy nem történik semmi ilyen esetben? Azért lehet, hogy ez a bünti sokaknak igen fájdalmas összeg, és hány ilyen lehet országos szinten. -
-
Lortech
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Azért az alkohol sem tesz jót az allergiának.

Ha már cider, én a szűretlen brut normandiai franciákat szeretem, amik parafadugósak és pezsgős üvegben vannak. Kár, hogy itthon nem nagyon kapni őket, főleg normális áron. Ezek nem túl édesek és egy (2
) üveg után sem ártanak meg. -
Lortech
addikt
válasz
bandus
üzenetére
HR-esek fejébe nehéz belelátni, mert előfordul, hogy sötétség honol ott. De ha kérdezik, mi okod lenne letagadni? Talán gyorsíthat a felvételi folyamaton. Nyilván ha nem kérdezik, akkor nem mondod, hacsak nem épp az a célod, hogy nyomás alá helyezd őket a gyors reakció érdekében, de ez szerintem nem célravezető.
-
Lortech
addikt
-
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ez krv@nagy.

Én ma a csalogány utcát néztem be, ott vesztegeltem egy fél órát úgy 200 méteren. Se előre, se hátra, se kerülő. A BKV buszok sem tudtak haladni, de még egy mentő is csak igen nehézkesen, percek alatt jutott át a dugón. Kriminális, ami közlekedés címén megy néhol. Sok az autó, válts tömegközlekedésre, ja de nem megy ez, nem megy az, pótlóbuszok járnak, a busz meg ott áll a dugóban az autók között az egyetlen sávban. -
Lortech
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ez egy komoly probléma kérem szépen! Nekem van két cipőm is, amikben rázok, Mission márkájúak. Irodában padlószőnyeg van ráadásul, bármihez érek, notebook, ablak, kilincs, vízcsap, ráz, de az auchanban is minden érintésnél megb.. ráz a bevásárlókocsi. De nem picit. Nemrég új kolléganőt ráztam meg kézfogásnál, rendesen lefagyott, még szóvá is tette, hogy megráztam. Párszor már megfogadtam, hogy emiatt kidobom ezeket a cipőket, de ezzel együtt is a kedvenc cipőim.
-
Lortech
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Van sok fajta, én rizlingeket és chardonnayt ittam, ami teljesen oké volt, de nem véletlenül nem erről híres a borvidék. Mid van?
Ik0n borokkal eddig nekem sem volt szerencsém, a belépő tételeiket próbálják alsó-középbe pozícionálni 1000-1500 környékén, de nem túl versenyképes a kategóriában, sok balatoni borhoz hasonlóan éretlen, nyers, nem kiegyensúlyozott, nem túl jóivású borok. Prémium boraikat éppen ezért nem is próbáltam még,
-
Lortech
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az, mikor én olvastam már volt update, hogy csak valami tesztadatként került be az oldalra.
Mai nap kérdése: szatyor vagy zacskó? Ma kértem egy kis méretű szatyrot tacskóban, erre visszakérdezett a pénztáros, majd mikor megismételtem, mondta, hogy ja zacskó? Ja, az. Visszagondolva itt Pestiában mások zacskót szoktak kérni, de nekem a zacskó az uzsonnás tasak.
-
Lortech
addikt
Pedig ott legalább 2-3-n-szeresét fizeted biztosításra. Persze nyilván magasabb a szolgáltatások költsége, de azt gondolná az ember, ha jóval drágább a rendszer, ilyen anomáliák nem fordulnak elő.
Amikor az ember egészségéről van szó, 4 hónapos várakozás egy vizsgálatra az én felfogásom szerint anomália. És ez még csak diagnózis, hol van még a kezelés, ha neadjisten szükség van rá? -
Lortech
addikt
Parádés az egészségügyi ellátórendszer, egy sima hasi uh-ra nem tudok időpontot kérni, mert április 30-ig minden időpont betelt, de majd hívjam őket március közepén, hogy kaphassak májusra időpontot, ha szerencsém van és nem telik be.
Ilyenkor örülök (de tényleg), hogy jól keresek, így sok más embernek is tudom fizetni az adómon keresztül az ellátását, és még a magánrendelések is jól profitálnak belőle, hogy hozzájuk megyek, hogy ne dögöljek meg míg sorra kerülök az alapellátásban. 
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem biztos, hogy az volt, lehet, hogy csak pancs vagy utánzat (jagdschloss, jagdtraum és társai). Még magasabb kategóriában is úgy pancsolják a szeszt, hogy én töményet már nem nagyon merek inni ilyen helyeken. Szeretem a pálinkákat, néha whiskyt, de még "jobb" helyeken, 1000 forint körül is képesek kihozni tök mást, vagy érezhetően pancsolt italt. Kétes helyen csapolt sör is necces.
-
Lortech
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Meg a negyedik, aki egy szükséges rossznak tartja a disznóvágást, nem pedig egy jutalomnak, nyereménynek, ajándéknak. Általában minden éven eljutok egy-két disznóvágásra, de nem tartom bulinak, szórakozásnak, vagy egyáltalán érdekesnek, inkább örülök, ha túl vagyunk rajta.
Szerintem kifejezetten szánalmas, ha ez a szint, hogy ez a nyeremény egy lapban, mégha olyan is a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- darkFlash CF8 Pro
- Fotó állvány eladó
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Megszületett a fiunk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezzel jól ki lettek segítve az emberek, biztosan sokan tudják miről van szó, még többeket érdekel a téma, és nem kattintanak gondolkodás nélkül az ok-ra.

Már volt egy szülésem, az pár nappal egy ilyen ominózus eset után történt közvetlenül.