Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Volt már vagy 2 necces eset, amikor úgy éreztem hogy a város táblánál nem fékeztem elég hirtelen, de azokat meg is úsztam. Ez most szerintem túlságosan tisztán belefutásos volt. Klasszikus 45-nél visszakettő indexbalra padlógáz, falu közepén az egyenesben, tréler mellett elhúz, saját sávba visszajön, fékez, de már akkor meg is pillantottam a Jetit. Nyomtam tovább 50-ig, de akkor már éreztem, hogy késő lehetett. Szóval ha a tréler mellett elhaladva nem mért elég gyorsan, akkor talán-talán, de szerintem még mikor visszajöttem elé sem jöttem lassabban 75-nél, és akkor még csak mozognia sem kellett a célkeresztnek, szépen belesétáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest