Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muszáj kiírni magamból itt.
Szóval Stájerország, bringa, család. Egykerekes utánfutó, amiben 30 kiló+ cuccot viszek, az egész család összes cucca a teljes túrára.
Szelephiba miatt full defektet kapok. Kiderül, hogy rossz belsőt hoztam, autószelepest, de a kerekemhez presta kellene.
Fél óra szerelés után végül szétválunk, én megyek vonattal. Kilométereket gyalogolok úgy, hogy az 50 kiló összsúlyú bringa+utánfutó kombó közepét, azaz a hátsó kereket a levegőben tartom, hogy a felni ne menjen szét. Többször eldől a rakomány, mert nem erre van kitalálva, őrült szenvedés egyenesbe rakni. Vonatról fel/le is hatalmas szórakozás.
Namost.
A sok száz gyalogos és bringás közül, aki elment mellettem (az elején még a család mellett), egyetlen egy kérdezte meg, hogy mi a helyzet, róla kiderült, hogy pénzt vagy cigit akar lejmolni. Senki más.
Ilyen kurvaélet, hogy se a franciáknál, se a bunkó magyaroknál, se az olaszoknál nem történik meg. Egészen el vagyok képedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- YouTube
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest