Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Este le volt húzva teljesen a fényerő, hogy ne zavarjam a páromat, akkor nem is vettem észre, hogy az egy Magyar Nemzet link.
Csak azon dohogtam, hogy amikor Érdligeten a kertek alatt elballagtam a permetező szerekért, vetőmagokért, palántaföldért a 70-es út melletti gazdaboltba, akkor valószínűleg az ejtőernyős búvárok megmérték, hogy hány gramm CO²-t büfiztem, szellentettem az út során és elég negatív lett a mérleg ahhoz képest, amennyit kipufog egy modern Scania az élelmiszerbolt és a nagybani zöldséges között.
My bad. My bad.
Azt is kifelejtettem, hogy annak mennyi a CO² igénye, hogy kimelegedve felástuk a kertet, aztán később megkapáltuk, amikor növekedésnek indult az a rengeteg palánta.
Nyilván nem versenyezhetek egy modern, részecskeszűrős Lamborghini traktorral a tanulmány szerint. Sry.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest