Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Mikor beküldtek kórházba 10+ vizsgálat tartott 2 hétig, közben Nővér hiány miatt már az élelmiszert és a gyógyszer adagokat is én adagoltam a betegeknek, meg a kardiológia mellett mi volt ? Persze hogy a Pszichiátria.. sok beteg tévedt át "hozzánk" úgy kellett vissza kísérnem őket.. Ennyi erővel dolgozhattam volna is ott
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..