Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Édsanyám 51-ben született. Tavaly szeptemberben koszorúér problémát kezdtek gyanítani. Adtak beutalót szív CTre- hogy majd idén március vége felé fognak majd időpontot tudni mondani (tehát nem a CTt megcsinálni hanem csak megmondani mikor lehet). Berágtam elvittem privátba Decemberben már lelettel mindennel (129khuf volt) kézben visszament hogy tessék. Ekkor meggyanították, hogy sürgősen kell sztent beültetés. Amit érfestéssel együtt lehet megcsinálni helyben. Amire időpontot majd áprilisban tudnak mondani. Elvittem megint privátba (25k/alkalom) ahol próbáltak időpontot sürgetni mert rossz állapotban van. Nos, holnap kell reggel 7-8 között vinnem a kórházba.
Ha nem költünk rá akkor még valahol a diagnosztika felénél sem tartanánk miközben édesanyám néha összeesik a rosszulléttől.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs