Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vérboci
    addikt

Én voltam 2x autóval is. Mondjuk Starjánból. Először 2 felnőtt, aztán 3 felnőtt és egy 5 hónapos baba. A belvárosi parkolás el is viszi az előnyt. Ha meg a szomszéd faluban foglalsz szállást, akkor a helyi bkv-zás visz időt, pénzt.
    Arról nem beszélve, hogy a cseh "autópályán" kicsit több időt álltunk 30-60-al, mint ahogy azt a google közli, plusz a matricákért is sorba kellett álldogálni. Így lett a papíron 6 órás menetidőből 8,5
    Ha a 4 ember autóköltsége 4 külön háztartásra oszlik, és valaki más vezet akkor persze simán. De ha már kint vagy, és nem autós városnézéseket tervezel, az autó csak nyűg. Így viszont mire Kelenföldről Komáromba értünk a vonattal, már megittunk 1-2 üveg Bernardot, 230 Ft-ért per db. És pincér hozta ölbe. Alapból szeretek vezetni, de a Salgótarján -Bpest- Pozsony-Prága útvonalat bőven elég volt 2x levezetni odavissza. A Starján-Poreč(/Pula) szakasz is kb. az első 8-10 alkalommal volt izgalmas, azóta inkább csak szükséges rossz. Ha tehetném teleportálnék.

én győrből lassan 20 éve járok rendszeresen Prágába, volt hogy ott is laktam. olyan még nem volt - a nagy autópálya- felújítás idején sem - hogy 5 óra alatt ne értem volna oda háztól a célhoz. a szállás külvárosban, parkolás vagy ingyenes, vagy valami őrzött helyen 2-300czk - ez valóban számít, igazad van, de 2-3 éjszakát számolva maximum egálra jön ki az autó a vonattal.
    pont a vonat kényelme, "szabadsága" miatt mennék azzal, de az én ingerküszöböm ott van, hogy ha már lassabb legyen jóval olcsóbb, és ne drágább\ugyanannyi mint az autó.
    de ez belföldön is így van sajnos...

plusz egy szavazat a teleportra. :)

Új hozzászólás Aktív témák