- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Pont a minap kerestem ezt a funkciót a Mazdában, és nem találtam. Ha bezárom, automatikusan behajtja a tükröket, az ok. De behajtottam a mosóba, és csak a. tükröt akartam behajtani, miközben benne ülök, és nem bírtam rájönni, hogy ezt hogy csinálom. Központi zárat be tudom így is kapcsolni (be is van, hiszen ha elondulok, akkor automatikusan zár, és csak akkor nyit, ha valamelyik első ajtót nyitom bentről), de amíg bent ülök, addig a tükröt nem tudom behajtani. Vagy csak nem jöttem rá, hogyan kell. Na jó, 3,5 év alatt először jutott eszembe ilyesmi…
Nehezíti amúgy a dolgot, hogy a 360 fokos parkolónézet kamerái is a tükörben vannak, szóval behajtott tükörrel az sem működik elvileg.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest