- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Voltam Baltimore-ba tegnap egy iroda haz komplexumban,nem nagy valami talan 4 darab 10 emeletes epulet, mind a 4 toronyhaz osszekotve a fold alatt:
Kocsimoso, posta, fedex, ups, ovoda, bar, kavehaz, mini mozi, konferencia terem, edzoterem, ruha tisztito, bank, etterem ,szendvicses, minden nagyon igenyes.Kolbaszoltam vagy 20 percet, minden bolt-uzlet nyitva, kb elnoki figyelmet kaptam, sehol senki. Egy darab " vasarlo "jott szembe a teljes ido alatt. Otcsillagos szallodaba, nincs ilyen kiszolgalas.

Nem tudom ,hogy a Covid miatt meg mindenki home officebol melozik meg mindig , vagy mert Pentek delutan volt es mar megtipliztek, de vagy 30 ember csak tamasztotta pultot, sehol senki....Meg Covid elott a Rockefeller kozpont alatt is voltam egyszer, az de kegyetlen , ott lepni nem lehett a tomegtol es olyan hangzavar van, hogy amikor kijossz a felszinre , NY a nyuzsgo tomeggel teli utcai teljesen csendesnek hatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Borderlands 4
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest