Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
"Szerintem mindenki annyira mobilis, amennyire akarja"
Szerintem ez nem feltétlen van így.Mert valakinek hiába van kedve és pénze elindulni külföldre,ha mondjuk nincs lehetősége,bármennyire szeretne is.Pl egy beteg szülő vagy hozzátartozó akinek szüksége van az adott személyre,nem tud lelépni sajnos bármennyire is szeretne is
Vagy esetleg egy olyan betegség/fogyatékossággal él ami miatt megint egy csak nehéz nekiindulni a dolognak.(mondjuk nem tudom milyen fogyatékkal élő helyzete nyugaton,de feltételezem hogy jobb mint itthon)
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest