Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A minap rendeltem egy ANC-s Redmi Buds 3 Pro-t.
Mivel napi 50-60 telefonom van, közben zajos üzemekben is vagyok, alig hallom mikor hív valaki, ki kell rohannom, ráadásul sokszor retkes a kezem, úgy döntöttem veszek egy BT-os zajszűrőst, és mivel a saját is xiaomi, a céges is már redmi, megtetszett a buds 3. Azt kell mondjam mind szolgáltatásban, mind minőségben tökéletes. Hazafelé a vonaton (brutál hangos BZmot) a vonatzajt 95%-ban kiszűrte, olyan volt a halk zenét hallgatni, mintha itthon a szobában hallgatnám.
Csak gondolom én, a technológiából adódóan a hangos háttérzajt erőteljes ellenlökésekkel kompenzálja, mintha a csend ellenére lehetne érezni a dobhártyán a nyomást. A vezérlése, az érintővezérlés, a töltőtok mind profi, két telefonhoz is aktívan kapcsolódik, ha hallgatom egyikről a zenét, a másikon bejövő hívásra leállítja a zenét, és fel lehet venni érintéssel, majd bontáskor folytatja a zenét a másik telefonon. A zajszűrés/áteresztés is érintéssel kapcsolható, szóval nekem aki nem követte ezek fejlődését, nagyon bejön.
A többi ilyen cucc is hasonló csak én vagyok lemaradva?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest