- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nem én vagyok nagyon erős, ő csoffadék

én azon csodálkozom, hogy az autó kerekei nem voltak párszor kiöködve meg hasonlók, engem kurvára idegesített 2 emelettel odébb, úgy, hogy nem is közvetlen felette laktam... alatta felette újszülött gyerekkel pl. milyen jó lehet amikor épp elalszik a gyerek, lenne 1 óra nyugalmad és nekiállnak zongorázni a fejed felett _szarul_ ... ill. azért amikor épp jöttek paraszték a lépcsőházban és az ajtó csukódás után az épp liftre várók azonnal "művész uraznak" , akkor érezhető, hogy nem én megyek szemben az autópályán

egyébként vágom, hogy van némi kockázata ezeknek, de mindegy szerencsére elhúztam egy sokkal nyugisabb környékre és házba úgyhogy nem fenyeget a veszély, hogy véletlen telenyomom egyik éjjel a zárjukat pillanat ragasztóval vagy ilyesmi

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest