- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
update: azóta kisebb megszakításokkal zömmel működött a médialejátszó. Kicsit átpakolgattam, átdugdostam a kábeleket, jó lett.
Működött megint 2-3 hónapot hibátlanul. Aztán most már lassan 2-3 hete megint le-le fagy, el sem indul.... nem próbálom egy hétig, aztán egyszer csak bekapcsol, és tökéletesen megy napokig.... Aztán újra. A sorozat-rész közepén egyszer csak kikapcs, és utána el sem indul....most jutottam el oda, hogy elegem van, és lecserélem.
Csak nem tudom, mit vegyek helyette. Amiket ma árulnak, azok ilyen 70 80 k-nál indulnak, de nekem igazán nincs szükségem sem 4k-ra, sem HDR-re, sem installálható appokra, van chromecast a netflixnek, hbo-nak, youtube-nak, van streameres erősítőm a zeneszolgáltatásoknak...szóval kicsit tanácstalan vagyok.
De lehet, hogy veszek valami használt dűnét vagy popcornt olcsón, azt' jónapot...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EAFC 26
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LG LCD és LED TV-k
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Patriot Viper Elite II 64GB (2x32GB) DDR4 4000MHz (Beszámítás)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- IT Megoldások és szolgáltatások
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest