Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Hétfőn nyitnak a sulik a téli szünet után. Semmi óvintézkedés nincs, csak maszkviselés, de nincs osztálybontás sem az eddigi infók szerint (ugye a holnapi napról van szó). Lesznek itt olyan fertőzésszámok…
Nálunk a cégnél elkezdtek ffp2 maszkokat osztani, hetente 2 db felvehető, úgyhogy én az elmúlt pár napban azt hordtam, ráadásul szigorúbban odafigyelve, mint eddig. Bár amikor a szünetben bezsúfolódik a teljes stáb az étterembe, ahol úgysincs senkin maszk, akkor kb mindegy is.
Mindketten 3x vagyunk amúgy oltva (+ én át is estem rajta tavaly ilyenkor), lányom most kapna egy másik oltást a héten, akkor egyeztetünk neki is időpontot harmadik covidra, de az ő második oltása sincs még 6 hónapos. Nem járunk munkán kívül sehova, csak hetente egyszer bevásárolni (na jó, én most voltam fodrásznál, de ott is ffp2 maszk van, meg fertőtlenítés), senkivel nem találkozunk, ha igen, akkor is méterekről beszélgetünk. Emellett egészségesek vagyunk, fittek, és viszonylag fiatalok. Szóval szerencsére nagy kockázat nincs, mi kb minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy elkerüljük, illetve nem valószínű, hogy egyszerű influenzás tüneteknél többet hozna ki belőlünk.
De hogy mi lesz itt össztársadalmi szinten, abba bele se merek gondolni. Ha csak negyedannyi krónikus beteg, idős, vagy túlsúlyos fertőzöttet visz el, mint az eddigi hullámok, ezekkel a fertőzési számokkal így is aratás lesz, attól félek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED monitor topic
- Lexus, Toyota topik
- Sorozatok
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Bestbuy játékok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest