Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tudom honnan van az infód és nem tudom melyik ágazatról, ezért csak az én munkaterületemről tudok beszámolni.
Kifejezetten gyanúsnak találom a 1,5-2 éves munkaidőket egy cégnél (a még rövidebb persze még gyanúsabb). Ilyen esetben szeretem kikérdezni a jelentkezőt és figyelni, hogy beszél az előző munkahelyéről, a váltásokról. Sok mindent le lehet szűrni egy ilyen beszélgetés során.Téma Whatsapp: Én szeretem és szívesen használom.
A kollégákkal gyorsan tudunk értekezni ès infókat továbbküldeni (pl xy kollégának szülinapja van. mit ajándékozzunk neki?)
A korona időszak alatt a szülői munkaközösséggel ez volt az egyetlen felület, ahol rövid idő alatt meg tudtuk beszélni a változásokat, infókat cserèltünk. Máig megvan a csoport, csak a tagok változnak.Péter elérhetetlen a közösségi médiában. Ez az egyetlen hely online, ahol aktív. Mind a barátok, mind a rokonság engem keres először, ha valami talàlka van vagy az éves “mi van veletek?hogy vagytok?” beszélgetésre kerül sor.
Így alakult, hogy az ő barátai az én barátaim lettek…
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest