- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
„ Azért ez az első melóhelyről nyugdíjba vonulunk téma szerintem eléggé utópia, nincs igazán realitása a mai világban.“ - ezzel tökéletesen egyetértek.
Azt hittem, az első munkahelyemet sosem fogom otthagyni. 23 éve vagyok pedagógus.Kb 3-4 èvente váltottam eddig munkahelyet. A korosztály és a beosztás változott. Most érzem úgy, hogy a mostani pozícióban tovább leszek, mint 3-4 év, de azt is tudom, hogy szeretnék majd váltani. Mondjuk tanàcsadás vagy mentorkodás.A nyelveket tanulni, de nem a szájbarágós módon, mert úgy a kedv is elmegy és tudás sem marad a fejben. Kell egyfajta alapszókincs, de amint lehet beszélni, aktívan használni kell a nyelvet.
Mindenhol szakemberhiány van. Meg kell találni a megfelelő helyet és a lehetőséget a fejlődésre. Emellett iszonyat fontos s motiváció és a határozottság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Medence topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest