- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
„ Azért ez az első melóhelyről nyugdíjba vonulunk téma szerintem eléggé utópia, nincs igazán realitása a mai világban.“ - ezzel tökéletesen egyetértek.
Azt hittem, az első munkahelyemet sosem fogom otthagyni. 23 éve vagyok pedagógus.Kb 3-4 èvente váltottam eddig munkahelyet. A korosztály és a beosztás változott. Most érzem úgy, hogy a mostani pozícióban tovább leszek, mint 3-4 év, de azt is tudom, hogy szeretnék majd váltani. Mondjuk tanàcsadás vagy mentorkodás.A nyelveket tanulni, de nem a szájbarágós módon, mert úgy a kedv is elmegy és tudás sem marad a fejben. Kell egyfajta alapszókincs, de amint lehet beszélni, aktívan használni kell a nyelvet.
Mindenhol szakemberhiány van. Meg kell találni a megfelelő helyet és a lehetőséget a fejlődésre. Emellett iszonyat fontos s motiváció és a határozottság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Docker konténerizálás
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest