Hirdetés
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezen a bringás hasonlaton már gondolkoztam, de nagyon nem ugyanaz a dolog. Mondjuk inkább úgy, hogy ha kötelező lenne a sisak, de nem hordanám, és mégis fejsérülésem lenne, az jobb analógia. Vagy kivilágítatlanul biciklizni sötétben. Vagy autónál nem használni a biztonsági övet. Én a könyökömet kb 10 kmph-nál törtem el, kerékpárúton elesve, rendesen beöltözve, sisak, meg minden, szóval ennél kisebb kockázatvállalással kb nem is lehet biciklizni. Baleset bármikor történhet, bárkivel, akár gyalog is: mellélépsz a padkának, vagy megbotlasz, mittudomén. A közlekedés mindig veszélyes üzem. De akár munkahelyen is megsérülhetek. Sőt, otthon is leeshtek a lépcsőn… Gyakran előfordul, velem is megesett már.
Az első bekezdésedben foglaltakkal is egyetértek. Nem mondom, hogy jó ötlet, de valamit ugye lépni kell. Ok, nem kötelező az oltás, de akkor miért kötelező a maszkviselet. És akkor ott vagyunk az utolsó bekezdésednél, amivel megint teljesen egyetértek.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest