Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Filóztam mi a jobb. (A nyarat elvből nyaralásra szántam augusztus végéig, hülye elveim vannak tudom) Vagy keresgélek interjúzgatok máshova, aminek a tavalyi kísérletekből kiindulva október vége előtt nemigen lesz eredménye, meg fizetés se december előtt, (ráadásul vagy messzebb utazós, amit nem akartam, vagy költözős, de azt sem) vagy elvállalom ezt, erről már mindent tudok, azt is hogy nem ideális, de nem kell mindent újra kezdeni, igazi fájdalmas dolog a koránkelésen kívül egyelőre azért nincs, és az első hetek hónapok úgyis motiváltabbak. Aztán ha mégis nagyon szarul jön ki, akkor is már fizetés mellől keresgélhetek mást.
Meg az is jól esett, hogy a céget jellemző általános, átlagos, a munkatársak egymáshoz való viszonyában lévő nem épp kiegyensúlyozott és családias viszonyok ellenére a felém jövő visszajelzések úgy a helyi vezetők, mint a kollégák részéről szinte kivétel nélkül nagyon pozitívak voltak mind a sietős távozásom, mind a visszatérésem lehetőségének puszta hírére, szakmai és emberi oldalról is. És ennek hangot is adtak. Sőt a kell egy ember felvetésre szinte egyöntetűen rám szavaztak. És jó érzés, ráadásul szokatlan, ennyire pozitívan kilógni az általam is tapasztalt nem ideális környezetből. (Tudom, vakok közt félszemű..) Azért szokatlan, mert máshol korábban eleve barátságos volt a hangulat, nem nagyon lehetett ezzel kilógni, ahogy a munkához való hozzáállással sem, itt meg mindenki azzal fogadott, hogy eleve elkúrt döntés volt elküldeni azt aki hajlandó volt értelmesen csinálni is valamit, de nagyon örülnek hogy visszatérek mert velem legalább lehetett dolgozni, hátha újra beindulnak a dolgok.
Katica: azt mondtam már hogy amúgy lusta is vagyok?
a zsömlét felvágottat előző nap is megcsinálhatnám szendvicsnek, de a hűtőben összeszottyadnak, akkor már inkább csak bedobálom reggel, az csak 20 másodperc, és melóban meg kieszem kézzel a csomagolópapírból, mellé a kenyeret, paradicsomot is almaként harapva. Az a leggyorsabb. A müzlit nem annyira szeretem, a joghurttól meg fos..szóval meggyengül a gyomrom, azt meghagyom hétvégére.
Cserébe hétvégén(vagy munkanélkül) van hogy egy órát elreggelizgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston DDR4 8GB 2400MHz ram
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a zsömlét felvágottat előző nap is megcsinálhatnám szendvicsnek, de a hűtőben összeszottyadnak, akkor már inkább csak bedobálom reggel, az csak 20 másodperc, és melóban meg kieszem kézzel a csomagolópapírból, mellé a kenyeret, paradicsomot is almaként harapva. Az a leggyorsabb. A müzlit nem annyira szeretem, a joghurttól meg
Cserébe hétvégén(vagy munkanélkül) van hogy egy órát elreggelizgetek.