- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Szervusztok.
Gyermekeim lassan (laaassssaaannn) abba korba érnek, amikor kábé én is először láttam kvarcjátékot, meg komodor hatvannégyet, meg piacos atari tv játék klónt.
Ennek megfelelően, gondoltam haladjunk a korral éssüssünk váncza sütőporralés valami számítógépes játékot azért néha a "kezükbe" adnék.
Eddig is előfordult valami Lego duplo app a telón / tableten, meg volt már hogy játszottak valami régi flippert a laptopon, de ennyi.
Szóval van esetleg ötletetek, hogy milyen (régebbi) játék van gépre, vagy valami app telóra, amivel 6-8 évesen egy órácskát el lehet játszani?
A prehistroikkal is tettem nemrég egy próbát, de az túl pörgősnek tűnt, nem igazán tudták kezelni billentyűzetről. Anno én is joysticken játszottam ugye, de az a hagyományos 4 irányú joy halott. Valami konzolos irányítóra kellene őket "ránevelni"?Igen, kimegyünk a kertbe is, igen, legózunk meg társasosozunk is, meg misére is járunk (nem), de 2021 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest