Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Szervusztok.
Gyermekeim lassan (laaassssaaannn) abba korba érnek, amikor kábé én is először láttam kvarcjátékot, meg komodor hatvannégyet, meg piacos atari tv játék klónt.
Ennek megfelelően, gondoltam haladjunk a korral éssüssünk váncza sütőporralés valami számítógépes játékot azért néha a "kezükbe" adnék.
Eddig is előfordult valami Lego duplo app a telón / tableten, meg volt már hogy játszottak valami régi flippert a laptopon, de ennyi.
Szóval van esetleg ötletetek, hogy milyen (régebbi) játék van gépre, vagy valami app telóra, amivel 6-8 évesen egy órácskát el lehet játszani?
A prehistroikkal is tettem nemrég egy próbát, de az túl pörgősnek tűnt, nem igazán tudták kezelni billentyűzetről. Anno én is joysticken játszottam ugye, de az a hagyományos 4 irányú joy halott. Valami konzolos irányítóra kellene őket "ránevelni"?Igen, kimegyünk a kertbe is, igen, legózunk meg társasosozunk is, meg misére is járunk (nem), de 2021 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest