Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Szervusztok.
Gyermekeim lassan (laaassssaaannn) abba korba érnek, amikor kábé én is először láttam kvarcjátékot, meg komodor hatvannégyet, meg piacos atari tv játék klónt.
Ennek megfelelően, gondoltam haladjunk a korral éssüssünk váncza sütőporralés valami számítógépes játékot azért néha a "kezükbe" adnék.
Eddig is előfordult valami Lego duplo app a telón / tableten, meg volt már hogy játszottak valami régi flippert a laptopon, de ennyi.
Szóval van esetleg ötletetek, hogy milyen (régebbi) játék van gépre, vagy valami app telóra, amivel 6-8 évesen egy órácskát el lehet játszani?
A prehistroikkal is tettem nemrég egy próbát, de az túl pörgősnek tűnt, nem igazán tudták kezelni billentyűzetről. Anno én is joysticken játszottam ugye, de az a hagyományos 4 irányú joy halott. Valami konzolos irányítóra kellene őket "ránevelni"?Igen, kimegyünk a kertbe is, igen, legózunk meg társasosozunk is, meg misére is járunk (nem), de 2021 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest