Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Valamit valamiert. Ezt szerintem múltkor már emvyvel is megtárgyaltuk.
Nekünk nincs kiterjedt baráti körünk otthon, 1-1 igazán közelálló ember van csak. CSalád? PErsze vidéken, de nekünk ott babér nem igazán terem. Vagy mi vagy ők utaznának, mindig. Pesten SENKINK NINCS. Senki.Főleg 3 gyerekkel Magyarországon , infós bérből jól élnénk. De az infós bér csak egy dolog. Én nem szeretem Budapestet, max turistaként. Éltem 10 évet ott, köszönöm, elég volt. ERgo maradna vidék. Leginkább Szeged, és környéke, mert oda húz a szívem. Na most az egy dolog, hogy relatíve jól élnénk, kapásból a gyerekekre a támogatás, meg egyebek. Árak is jobbak sok esetbe. Jóval kevesebből jövünk ki havonta, ha ott vagyuk. Nade a mentalitás több téren, nem mellesleg a kedves vezető.... Egyszerűen bizonyos területen olyan szellemi fertő, és ha ezek vannak azo rszág élén, akkor milyen lehet a szavazóbázis? (Na nem mintha itt sokkal jobb volna... ) Szóval mindent összevetve nekem ettőla nép pnemzeti őskeresztény mi vagyunk a magyarok, a sorosaink úszítnak, az elenzéki pártok mindig bekamuznak típusú szövegeléstől a hátamon feláll a szőr. AMolyan hiába érné meg anyagilag, de az anyagiak nem minden. Maradunk inkább, vagy továbbállunk kissé normálisabb demokráciába. Annyi elég is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest