- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nalunk csak egy fiu van: Jasper James, de vagy Japster-nek hivja magat esetleg Japyyy- nek vagy uncle-punk-nak.
Egyiknek sincs ertelme, de mindharom teli talalat. Barmit tonkretesz, szetszed pillanatok alatt, harom eves es a ronto pal az kuyta fule hozza kepest. Tegnap meg is mondta as ikertestverenek, hogy o szeret elrontani mindent, mert akkor meg tudja habitability....Anyamek szerint tiszta olyan mint en voltam, mindig mondom nekik, hogy az nem lehet, mert vagy az agyverzes vagy az infarktus mar elvitte volna reg oket, ezt nem lehet birni.
Hivnak, es na mi volt ma? Meselj
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Es fekszenek a rohogestol es allitjak, hogy megis csak van igazsag.Gazebo. En gazibo nak ejtem , hosszu i vel es hosszu o val.
Feleseg altalanos iskolaba meg foiskolan tanit angolt,
itteni szuletesu, meg egyszer nem javitott ki.
Kerdeztem is, hogy ennnyire jo lenne-e?
A hetedikesek utan meg este felnotteket tanitok egesz nap, szerinted hazajovok es majd itt folytatatom?

Azt mondja,egyszeruen nem bir senki olyan rosszul beezelni, hogy ne ertene meg. Itt mindenki bevandorlo, vagy leszarmazott, szuletestol fogva hozza vagy szokva ehhez a szinthez.
Meg mindig az elso hullban vagyunk, azt mondjak az esetszamok sosem csokkentek be arra a szintre ahol szakmai alapon, ki tudtuk volna jelenteni , hogy veget ert a jarvany.
A politika beprobalta, de meg ott sem jott be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)