- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Megint azt állítod h nem mondok igazat
Nem minősítettelek semmilyen formában sem téged, sem az általad mondottakat, tévesen rögzült információk javítását szándékoztam megtenni.még a bíróságon befogadott ügy is visa electron hitelkártyáról szólt
Az, hogy a bírósági ügyben tévesen került megnevezésre a termék típusa/jellege, engem totálisan hidegen hagy. Talán rémlik Neked is személyes találkozásaink alapján, hogy lehúztam pár évet bankoknál, kifejezetten bankkártyaelfogadással is foglalkozva (többek között) - erre direkt nem akartam eddig hivatkozni. A Visa Electron kártya a '80-as évek óta (amióta a Visa kitalálta, mint terméket) debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya. Minden, a Visa kártyatársasággal Visa kártyák kiadására szerződött bank által kibocsátott Visa Electron ennek megfelelően debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya - a fedezetét valós bankszámla és a rajta lévő egyenleg biztosítja (hitelkártya esetében viszont egy technikai számla, amelynek teljes fedezetét a bankkal kötött szerződésben meghatározott hitelkeret adja). Hogy a valós bankszámládhoz te igényeltél még a banktól folyószámlahitelkeretet is (vagyis egy hiteltermék segítségével kitoltad a felhasználható egyenleget), az semmit nem változtat a kártyatermék típusán.nem értem mit vétettem ellened - de utána rájövök, hogy a létezésem lehet az ok mindenre IS.
Teljesen normálisan álltam hozzád (pusztán javítani akartam egy tévesen berögzült infót), azzal nem tudok és akarok mit kezdeni, hogy személyes sértődöttséged alapján vádaskodsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Vallás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs