- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Megint azt állítod h nem mondok igazat
Nem minősítettelek semmilyen formában sem téged, sem az általad mondottakat, tévesen rögzült információk javítását szándékoztam megtenni.még a bíróságon befogadott ügy is visa electron hitelkártyáról szólt
Az, hogy a bírósági ügyben tévesen került megnevezésre a termék típusa/jellege, engem totálisan hidegen hagy. Talán rémlik Neked is személyes találkozásaink alapján, hogy lehúztam pár évet bankoknál, kifejezetten bankkártyaelfogadással is foglalkozva (többek között) - erre direkt nem akartam eddig hivatkozni. A Visa Electron kártya a '80-as évek óta (amióta a Visa kitalálta, mint terméket) debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya. Minden, a Visa kártyatársasággal Visa kártyák kiadására szerződött bank által kibocsátott Visa Electron ennek megfelelően debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya - a fedezetét valós bankszámla és a rajta lévő egyenleg biztosítja (hitelkártya esetében viszont egy technikai számla, amelynek teljes fedezetét a bankkal kötött szerződésben meghatározott hitelkeret adja). Hogy a valós bankszámládhoz te igényeltél még a banktól folyószámlahitelkeretet is (vagyis egy hiteltermék segítségével kitoltad a felhasználható egyenleget), az semmit nem változtat a kártyatermék típusán.nem értem mit vétettem ellened - de utána rájövök, hogy a létezésem lehet az ok mindenre IS.
Teljesen normálisan álltam hozzád (pusztán javítani akartam egy tévesen berögzült infót), azzal nem tudok és akarok mit kezdeni, hogy személyes sértődöttséged alapján vádaskodsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest