- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Esetleg elolvastad, amit hozzáfűztem a kérésedhez?
Azóta sem láttam a javított változatot.Egyébként pedig mindenkinek mondom, így egymásközt itt az OT-ben:
Az egyéni arcképek cseréje egyelőre nem a régi megszokott módon történik. Nincsen hozzá kész a felület, ezért azokat egyenként kell importálni az adatbázisba. Erre nem sokan képesek, mondhatnám azt is, hogy csak Panther, akinek viszont ezen kívül van még 2896 feladata tegnapra. Éppen ezért, összegyűjtöttük azokat a kéréseket, amelyek már régen aktuálisak voltak és Pompi, valamint Bash vállalták, hogy az adatbázisnak megfelelő formába hozzák és akkor Panther-nek nem kell egyenként molyolni vele. Ez meg is történt, ezt hívtuk első körnek. Mindezt azért tettük, hogy ne kelljen még sokáig várnia, aki megérdemli és legfőképpen azért, mert szeretnénk mi is adni valamit mindazoknak, aki "nekünk" mindannyiunknak már sokat adtak.
Tervezzük, hogy ha minden így marad, akkor kb. 1-2 hónap múlva lesz a következő kör, ahol az addig beérkezett új kéréseket és a függőben lévőket megbeszéljük.
u.i.: (Páran az én balfaszságom miatt kimaradtak az első körből, de ezeket igyekeztem pótolni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Crimson Desert
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Foxpost károsultak - 2026
- PlayStation 5
- Kempingezés és sátrazás
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ally X
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest