Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz erdey_a #65684 üzenetére

    Ha az útiköltségtől eltekintesz, simán így van. Éttermi árak pl lazán duplázódtak az elmúlt 5-6 évben Mo-n, cserébe örülhetsz, ha találsz egyáltalán kinyitott éttermet. Ha még a szakács is tud főzni, az már főnyeremény.

    Az utóbbi években nyaranta elugrunk valahova Magyarországon, hogy lássák a gyerekek, hogy néz az ki egyáltalán. Általában egy-egy hosszú hétvégéről van szó. Ugyanez az időtartam (2-3) éjszaka egy ugyanolyan kategóriájú panzióban Németországban ugyanannyiba kerül. Nyilván nem centre pontosan, mert függ az akcióktól, a foglalás módjától, idejétől, de lényegi eltérés nincs. És nagyobb panziókban itt valahogy az az érzésem, hogy a kiegészítő szolgáltatások színvonala messze a magyar fölött van (udvariasság, szakszerűség, felhasznált anyagok, eszközök, szauna, gőzkabin, konditerem, napozóterasz, medence már a nagyobbacska egységeknél, meg úgy az egész feeling kicsit más). Kicsit az az érzésem, hogy itt nem kell válogatni, lefoglalok valamit, és eddig mindig bejött, Mo-n meg ha az alsóbb árkategóriát nézem, az nem azt jelenti, hogy kedvezményes ajánlat a jobbaktól, hanem tényleg az alsó kategória minden szempontból.

    Amúgy ott vagytok a határ mellett, próbáljatok ki egy osztrák hegyi panziót valamelyik évben, veszíteni nem fogsz vele. Burgenlandban meg a nagy részükben még a személyzet is magyar - bár én Tirolban is belefutottam ilyenbe.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák