Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A jelenlegi, illetve az előző generációt mertem ajánlani. Aki 3,5 éve egy akkor 2-3 éves technológiájú tabletet vett, ott mostanra biztosan vannak már kompromisszumok. Friss szoftver viszont még mindig van rá. Amúgy ismerek ilyet, böngészésre használja, nem panaszkodik. Újat is vehetne, nem pénzkérdés, de internetezni ezen is tud, akor meg minek? Majd ha elromlik.
De semmi gond, nekem attól nem lesz jobb, ha Bleki ezt is kipróbálja, vagy ha nem, részesedést nem kapok belőle, az én készülékem nem fog elromlani ettől, te meg told nyugodtan huawei-jel, nekem az sem fáj, meg az sem, ha azt ajánlod neki.
Amúgy igen, belegondolva, a 2-3 év talán túlzás volt kicsit, bár egy 2 gen Mini még mindig teljesen jól használható, az meg olyan ötéves körüli hardver most, szóval a fene tudja. Persze biztos tudtok olyat mondani, ami kikészíti, de Ez nagyjából platformfüggetlen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Crypto Trade
- OLED TV topic
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest