- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A jelenlegi, illetve az előző generációt mertem ajánlani. Aki 3,5 éve egy akkor 2-3 éves technológiájú tabletet vett, ott mostanra biztosan vannak már kompromisszumok. Friss szoftver viszont még mindig van rá. Amúgy ismerek ilyet, böngészésre használja, nem panaszkodik. Újat is vehetne, nem pénzkérdés, de internetezni ezen is tud, akor meg minek? Majd ha elromlik.
De semmi gond, nekem attól nem lesz jobb, ha Bleki ezt is kipróbálja, vagy ha nem, részesedést nem kapok belőle, az én készülékem nem fog elromlani ettől, te meg told nyugodtan huawei-jel, nekem az sem fáj, meg az sem, ha azt ajánlod neki.
Amúgy igen, belegondolva, a 2-3 év talán túlzás volt kicsit, bár egy 2 gen Mini még mindig teljesen jól használható, az meg olyan ötéves körüli hardver most, szóval a fene tudja. Persze biztos tudtok olyat mondani, ami kikészíti, de Ez nagyjából platformfüggetlen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest