- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A jelenlegi, illetve az előző generációt mertem ajánlani. Aki 3,5 éve egy akkor 2-3 éves technológiájú tabletet vett, ott mostanra biztosan vannak már kompromisszumok. Friss szoftver viszont még mindig van rá. Amúgy ismerek ilyet, böngészésre használja, nem panaszkodik. Újat is vehetne, nem pénzkérdés, de internetezni ezen is tud, akor meg minek? Majd ha elromlik.
De semmi gond, nekem attól nem lesz jobb, ha Bleki ezt is kipróbálja, vagy ha nem, részesedést nem kapok belőle, az én készülékem nem fog elromlani ettől, te meg told nyugodtan huawei-jel, nekem az sem fáj, meg az sem, ha azt ajánlod neki.
Amúgy igen, belegondolva, a 2-3 év talán túlzás volt kicsit, bár egy 2 gen Mini még mindig teljesen jól használható, az meg olyan ötéves körüli hardver most, szóval a fene tudja. Persze biztos tudtok olyat mondani, ami kikészíti, de Ez nagyjából platformfüggetlen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Le Mans Ultimate
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- Keresünk dokkolókat
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest