- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jófajta rendereken a Motorola következő kagylója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Az van a dobozon pale lager. Megtévesztett. Sokkal kevésbé tűnt komlósnak (keserűnek) doboz alapján mint az extra hoppy
Tévedtem.De akkor felvilágosíthatna valaki, hogy mely típusokat kerüljem, mert ott tartok, hogy ami pale ale azt kerülöm mint ördög a szenteltvizet. De ezek szerint a pale lagert is kerülni kell. Vagyis kerüljek mindent ami pale? Mert a belgák is ale-ek, de nem pale-ek. De a belga ale-ek jók. Azt szeretem. Pedig azok sem lagerek. Teljesen elvesztem. Ja és Prágában valahogy a pilzeniek sem voltak olyan keserűek, mint amit itthon lehet egyáltalán kapni.
Idő amúgy kellemes, nincs sár, nincs mocsok, van napsütés, van füst, nincs poloska.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest