- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ottapont. A szervezet hűtése bonyolult dolog, alkati kérdés, hogy ehhez kinek mennyit kell izzadna, és nem biztos, hogy az jár jól, aki keveset izzad, sőt. Ezzel együtt a túlsúllyal (és főleg az ezzel összefüggésben romló keringéssel) jól meg lehet nehezíteni a saját testünk dolgát. Persze ismertem én is olyat, aki még csak különösebben túlsúlyos sem volt, de 20-25 fokokban is képes volt percek alatt átizzadni bármit, nyilván ott is van valami ‘baj’ mögötte, ugyanúgy, mint a kollégáknál, akik nem győznek sál-sapkát húzni, ha 30 alá hűl az idő.
Tegnap amúgy intervallumoztam egyet, 6x1000 m gyors tempó, közte 1,5-2 perces pihenő sétával-kocogással, előtte-utána 2,5 km be-, és levezetés. Papíron csak 29 fok volt, de okosan délben mentem el, mert akkor értem haza melóból. Próbáltam árnyékban maradni, mert konkrétan fájt a napsütés. Valahol a 3-4. gyors szakasznál már nem izzadtan, mert nem volt mit. Vizet vinni persze minek, csak egy órára megyek... Nem is ment jól, értelme sem volt, és vagy egy év után először sikerült egy olyan faszányos fejgörcsöt összeszednem, amilyenek lánykoromban szoktak pár hetente elérni. Az a fájdalomtól üvöltve hányós fajta. Legalább emlékeztettem magam, hogy miért is futok, meg bevéstem a leckét, hogy a déli, tűző nap, és a kiszáradás nem játék. Persze aki ilyenkor is fázik, csinálja nyugodtan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox series x konzol
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest