Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ottapont. A szervezet hűtése bonyolult dolog, alkati kérdés, hogy ehhez kinek mennyit kell izzadna, és nem biztos, hogy az jár jól, aki keveset izzad, sőt. Ezzel együtt a túlsúllyal (és főleg az ezzel összefüggésben romló keringéssel) jól meg lehet nehezíteni a saját testünk dolgát. Persze ismertem én is olyat, aki még csak különösebben túlsúlyos sem volt, de 20-25 fokokban is képes volt percek alatt átizzadni bármit, nyilván ott is van valami ‘baj’ mögötte, ugyanúgy, mint a kollégáknál, akik nem győznek sál-sapkát húzni, ha 30 alá hűl az idő.
Tegnap amúgy intervallumoztam egyet, 6x1000 m gyors tempó, közte 1,5-2 perces pihenő sétával-kocogással, előtte-utána 2,5 km be-, és levezetés. Papíron csak 29 fok volt, de okosan délben mentem el, mert akkor értem haza melóból. Próbáltam árnyékban maradni, mert konkrétan fájt a napsütés. Valahol a 3-4. gyors szakasznál már nem izzadtan, mert nem volt mit. Vizet vinni persze minek, csak egy órára megyek... Nem is ment jól, értelme sem volt, és vagy egy év után először sikerült egy olyan faszányos fejgörcsöt összeszednem, amilyenek lánykoromban szoktak pár hetente elérni. Az a fájdalomtól üvöltve hányós fajta. Legalább emlékeztettem magam, hogy miért is futok, meg bevéstem a leckét, hogy a déli, tűző nap, és a kiszáradás nem játék. Persze aki ilyenkor is fázik, csinálja nyugodtan.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Parfüm topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest