Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Cicero
üzenetére
Kiszámoltad már, hogy 10 km-en mennyit nyersz időben 80 helyett 100-as átlaggal? Olyanokba bele se menjünk, hogy mibe kerül ez fogyasztásban, kopásokban, élettartamokban, igénybevételben (no meg stresszben, főleg) a másik oldalon. Én is csak azért nem szeretem az ilyet, mert megtöri a saját ritmusomat, amit autóznék, fölösleges lassításokra-gyorsításokra kényszerít, meg mert ki-be kell kapcsolgatnom miatta a tempomatot. Ugyanez létezik amúgy autópályán is, amikor stabil, tempomatos sebességgel utolérem a delikvenst, kis gyorsítással megelőzöm, hogy tudjak menni a saját tempómban tovább, és vagy már előzés közben eszébe jut, hogy ő is gyorsabban menne, vagy 1 percen belül visszaelőz, aztán megint elbambul, és kezdődik minden elölről. És se kanyar, se domb sehol, és még alulmotorizálva sincs...
Mindezzel együtt értem én, hogy teli van az út hülyékkel, és mivel te nem veszed a lapot, meg amúgy is én vagyok a topik tahója, hadd mondjam ki, amire a többiek is célozgatnak, miszerint te sem teszed azt egy nyugodtabb, együttműködőbb, stresszmentesebb hellyé, szóval az általános benyomás alapján a közlekedés azon résztvevői közé tartozhatsz, akit én is inkább hagyok, hadd menjen, csak ne mögöttem agresszívóskodjon. Ne érts félte, én is voltam fiatal, és bohó (hajjaj), de már elmúlt. Majd te is felnősz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux felhasználók OFF topikja
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest