Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Cicero
üzenetére
Kiszámoltad már, hogy 10 km-en mennyit nyersz időben 80 helyett 100-as átlaggal? Olyanokba bele se menjünk, hogy mibe kerül ez fogyasztásban, kopásokban, élettartamokban, igénybevételben (no meg stresszben, főleg) a másik oldalon. Én is csak azért nem szeretem az ilyet, mert megtöri a saját ritmusomat, amit autóznék, fölösleges lassításokra-gyorsításokra kényszerít, meg mert ki-be kell kapcsolgatnom miatta a tempomatot. Ugyanez létezik amúgy autópályán is, amikor stabil, tempomatos sebességgel utolérem a delikvenst, kis gyorsítással megelőzöm, hogy tudjak menni a saját tempómban tovább, és vagy már előzés közben eszébe jut, hogy ő is gyorsabban menne, vagy 1 percen belül visszaelőz, aztán megint elbambul, és kezdődik minden elölről. És se kanyar, se domb sehol, és még alulmotorizálva sincs...
Mindezzel együtt értem én, hogy teli van az út hülyékkel, és mivel te nem veszed a lapot, meg amúgy is én vagyok a topik tahója, hadd mondjam ki, amire a többiek is célozgatnak, miszerint te sem teszed azt egy nyugodtabb, együttműködőbb, stresszmentesebb hellyé, szóval az általános benyomás alapján a közlekedés azon résztvevői közé tartozhatsz, akit én is inkább hagyok, hadd menjen, csak ne mögöttem agresszívóskodjon. Ne érts félte, én is voltam fiatal, és bohó (hajjaj), de már elmúlt. Majd te is felnősz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest