Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac

nagyúr

válasz NoLF #62964 üzenetére

Hát ezzel nehéz vitatkozni. Sőt a 28 kunás 2,5 decis bitter lemon is olcsóbb a boltban valószínűleg. Meg az Iglo kapitány halrudacskái... :D

-------------

Bleki: mondom, ez a "megéri" elég szubjektív kategória. Olyan értelemben megéri, hogy Dalmácia szerintem sokkal-sokkal szebb mint az Isztria, más a tenger színe, más a táj, más a növényzet, és más az idő (bár az neked nem számít, mint tudjuk, Te úgyis viszed magaddal a vihart :D)
    Persze a 800 km az 800 km. A múltkor egész ügyesen trükköztem amúgy Bosznián át, nem volt lassabb, de az autópályadíj nagy része úgy kimaradt, meg ott az üzemanyag is sokkal olcsóbb.
    De amúgy a horvátok autópályadíja szerintem világbajnok, az biztos. Pláne, hogy tele van minden lezárással, ráadásul indokolatlanul állandóan 80-as és 100-as korlátozások jelennek meg az eelektronikus táblákon, persze mindenki hasít 160-nal...
    Oké, a turisták kifizetik az autópályadíjat, de nem tudom, a helyiek kapnak-e valami extra kedvezményt, de a helyi átlagfizetésből nem jön ki tízszer a Ploce-Zágráb oda-vissza :D

Új hozzászólás Aktív témák