Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
Nem ittunk. Kóstoltam már alkoholt, ( konkrétan páleszt, sört, whisky-t, likőrt is
) És látjátok, itt vagyok. Nem ártott semmit, na meg a p0rn se árt néha, ha olyan kedvem van.
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek. 
Na, kicsit kicsavart lett, de remélem érteni a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) És látjátok, itt vagyok. Nem ártott semmit, na meg a p0rn se árt néha, ha olyan kedvem van.
Meg azért nem árt tájékozódni ezekben a világokban, például 7.-ben lesz felvilágosítás, most volt dohányzás elleni óra, és oszt. társaim szinte hülyének néznének hogyha nem tudnék erről semmit. Én is hülyének nézném azt, aki semmit nem próbált még ki. Így van ez a csúnya beszéddel is. Mondják a felnőttek, hogy 12 éves gyereknek, áá hol kéne már csúnyán beszélni. Közben meg mindenki, még az 5 éves kis csávók is csúnyán beszélnek.