Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem se volt gond otthon.
Más: az lehet, hogy a mikróban a magnetronnak elmászott a frekvenciája? Eddig ugyanis egy bögre kakaót 40 másodpercig melegítve a kakaó teteje langyos, az alja hideg volt, a bögre hideg maradt. Pár napja ugyanaz a mikró, ugyanaz a bögre, ugyanolyan kakaó, és 40 másodperc után a bögre füle égetően forró, a kakaó egyenletesen hideg, vagy nagyon minimálisan langyosabb.
Más2: Tudom, én vagyok a hülye hogy fészbukozok, de továbbra se lehet mondjuk véglegesre, vagy legalább egy évre előre beállítani, hogy nekem mindig a legfrissebb tartalmat mutassa, és ne a legfontosabbat? Eddig csak háromnaponta kellett beállítanom, de most már szinte óránként átvált a legfontosabb szerinti rendezésre, de én szeretném beállítani hogy márpedig a legfrissebb legyen, és ne tudja helyettem más, hogy nekem mi a legfontosabb.
Más3: ez a Raybanes faszság megint kezd terjedni, már most minden egyes darabot egyesével bejelentek, de szélmalomharcnak tűnik. Csak nálam bukkan fel, mert az én ismerőseim ilyen mindenrekattintó szaralakok, vagy más is belefutott már? (mod: mindazonáltal ez az ismerősök ismerősein keresztül is terjed, szóval gyakorlatilag vadidegenek baromsága miatt is látom)
fő@ és pT: tudom, tiltsam le az összes ismerősömet, és válasszak jobbakat
fő@_2: igen, én ilyen kis bejelentgetős köcsög vagyok, hogy ha van legalább eszközöm az ilyen faszság ellen fellépni, én megteszem, ne mondják, hogy csak nyavajgok miatta. Meg ha más nem hajlandó rá, mert garantálom, hogy 100-ból max.1 jelent be ilyet, legalább én megtegyem. Persze az IQ huszárok boldogan kattintanak a "Eztegyszerűennemfogodelhinni.." és az ilyen "ingyenréjbenszemüvegedleszakkorishanemakarod" típusú szarokra, és tudom, cseréljek ismerősöket...Más4: ha a mercédeszes vén kurva reggel el akart ütni kettőnket is a zebrán, én meg horpadást rúgtam a szaros kocsijára, akkor neki bizony a kurvaanyját?
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest