Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Exmunkahelyemen a gyárigazgató 120d-jében(automata) az volt a legfontosabb, hogy minél gyorsabban ki tudjuk kapcsolni mielőtt elfelejtenénk, ugyanis nem egyszer, nem kétszer (by Gaben) fordult elő, hogy egy lámpához értem, ahol még épp piros volt, de állóra kellett fékezni, mire leállt a motor, és abban a másodpercben lett pirossárga, és már indult is be a motor 0,8 másodperc állás után. Kereszteződésben dettó.
Exkolléga az 530-ban induláskor azonnal kikapcsolja. Ugyanezen okok miatt.Ebben eddig mázli volt, mert 1-1 percet kellett várni, és addig állt. Ez így jó. Mondom magamban, ha neki nem fáj, tőlem állhat. Majd kipróbálom, hogy ha megy az index, akkor is leáll-e, vagy mivel lehet még rákényszeríteni, hogy ne kelljen totál kikapcsolni, de ha 100% tudom, hogy nem kéne épp leállítani, akkor kicselezhessem. Kuplungot nem akarnám 1 percig nyomva tartani.
Ebben mondjuk eleve nagyon jó a motorindítás, de lehet hogy a rendszer pozitív hozadéka, mindenesetre kulcsfordításra nem az a nyers azonnali indítózás van, hanem amolyan távoli finom kattanás és csendes zümmögéssel beindul. Hideg alapjárata is szinte elektromechanikus hangú, nyitott ajtóval szoktam indítani hogy halljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest