- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Exmunkahelyemen a gyárigazgató 120d-jében(automata) az volt a legfontosabb, hogy minél gyorsabban ki tudjuk kapcsolni mielőtt elfelejtenénk, ugyanis nem egyszer, nem kétszer (by Gaben) fordult elő, hogy egy lámpához értem, ahol még épp piros volt, de állóra kellett fékezni, mire leállt a motor, és abban a másodpercben lett pirossárga, és már indult is be a motor 0,8 másodperc állás után. Kereszteződésben dettó.
Exkolléga az 530-ban induláskor azonnal kikapcsolja. Ugyanezen okok miatt.Ebben eddig mázli volt, mert 1-1 percet kellett várni, és addig állt. Ez így jó. Mondom magamban, ha neki nem fáj, tőlem állhat. Majd kipróbálom, hogy ha megy az index, akkor is leáll-e, vagy mivel lehet még rákényszeríteni, hogy ne kelljen totál kikapcsolni, de ha 100% tudom, hogy nem kéne épp leállítani, akkor kicselezhessem. Kuplungot nem akarnám 1 percig nyomva tartani.
Ebben mondjuk eleve nagyon jó a motorindítás, de lehet hogy a rendszer pozitív hozadéka, mindenesetre kulcsfordításra nem az a nyers azonnali indítózás van, hanem amolyan távoli finom kattanás és csendes zümmögéssel beindul. Hideg alapjárata is szinte elektromechanikus hangú, nyitott ajtóval szoktam indítani hogy halljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest