Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Itt eléggé előrehaladott állapotban jár a téma, jövőre valószínűleg törvénybe foglalják, hogy minden 250 fő felett foglalkoztató cégnek nyilvánosságra kell hozni a bérezési adatokat ezzel elősegítve a nemek közti különbség csökkentését (felszólítás, büntetés, meghurcolás). De tulajdonképpen mostanra bizonyos szektor bizonyos cégeit "beleterrorizálták" az önkéntességbe (meglepő módon ezek mind a legjobban fizető területekről kerültek ki), így többet között az én munkahelyem is "felvállalta", hogy már a törvény hatályba lépése előtt megteszik a korrekciókat.
Viszonylag egyszerűen megoldottam a kérdést. Igaz beletelt pár napba, de létrehoztam pár új pozíciót, kissé különböző munkaköri leírásokat hozzájuk, így meg tudom oldani, hogy ne kapjon ugyanannyit a 3 éve itt dolgozó nő, mint a 6 éve, az asztalra kétszer annyit letevő férfi, csak azért mert nő és mert ugyanabban a pozícióban dolgoznak. Sajnos vannak feladatkörök ahol ez nem megoldható, de majd meglátjuk mennyire lesz szigorú az átvilágítás, vannak ötleteim ennek az idiótaságnak az ellensúlyozására..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest