- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Itt eléggé előrehaladott állapotban jár a téma, jövőre valószínűleg törvénybe foglalják, hogy minden 250 fő felett foglalkoztató cégnek nyilvánosságra kell hozni a bérezési adatokat ezzel elősegítve a nemek közti különbség csökkentését (felszólítás, büntetés, meghurcolás). De tulajdonképpen mostanra bizonyos szektor bizonyos cégeit "beleterrorizálták" az önkéntességbe (meglepő módon ezek mind a legjobban fizető területekről kerültek ki), így többet között az én munkahelyem is "felvállalta", hogy már a törvény hatályba lépése előtt megteszik a korrekciókat.
Viszonylag egyszerűen megoldottam a kérdést. Igaz beletelt pár napba, de létrehoztam pár új pozíciót, kissé különböző munkaköri leírásokat hozzájuk, így meg tudom oldani, hogy ne kapjon ugyanannyit a 3 éve itt dolgozó nő, mint a 6 éve, az asztalra kétszer annyit letevő férfi, csak azért mert nő és mert ugyanabban a pozícióban dolgoznak. Sajnos vannak feladatkörök ahol ez nem megoldható, de majd meglátjuk mennyire lesz szigorú az átvilágítás, vannak ötleteim ennek az idiótaságnak az ellensúlyozására..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Viccrovat
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Gaming notebook topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest