Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ors Vezer tere, Stadionok, Keleti PU, Nyugati PU, Zuglo, MExikoi ut, Koki , es neha Nagyvarad ter es Deak tobbnyire az utvonal Budapesten.
Ebből az Örs Vezér téren sincs asszem (ott mondjuk az Ikea/Sugár/HÉV-végállomás oldaláról ez okozhat gondot, hogy át kell cipelni a babakocsit az aluljárón). A Stadionoknál úgy rémlik, hogy nincs, de ott tényleg kevés lépcsőfokos a le-feljutás a peronról. Keletinél a 4-es metró megállójához 100%, hogy van, a 2-eshez 100%, hogy nincs, azt nem tudom, az aluljáró-szint és a pályaudvar között van-e valamilyen akadálymentes megoldás. A Nyugatit és a Mexikói utat írtad, a KöKin van elvileg lift a metrónál,
de mintha csak a kiszálló oldalon lenne a metrónál(rosszul emlékeztem, mindkét oldalon van, csak sosem láttam még használatban őket), valamint a felüljáró/Terminál szintjéről le a buszpályaudvarra - ott ha vonatról/vonatra akarsz átszállni babakocsival, az szívás, mert természetesen a pályaudvar-rész maradt a több évtizedes ótvar-épület, rozsdás lépcsőkkel. Nagyváradon megint csak 100%, hogy nincs, nekem a Deákon sem rémlik.Azért majd persze leellenőrizhetem, amikor ezeken a megállókon járok, de viszonylag rendszeresen megfordulok mindegyiknél, kivéve a Mexikói utat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest