- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namost, mivel éjfél volt, és intuitív módon próbáltam megnézni a rendszert, shortcut-okra még nem jöttem rá. Engem önmagában az zavar, hogy kétféle felület van, és nem sikerült összemixelni, de mintha nem is akarnák. Az persze, hogy az új felület nem mindig fullscreen,, hanem kvázi méretezhető ablakban van, az nagyszerű - de ha lekicsinyítem az ablak méretét akkorára, hogy mondjuk a 19 colos monitornak csak a felét foglalja el, akkor már nagyon csúnya, és nehezen kezelhető, hiszen minden nagy benne.
-------------
@Montoya: ezt nem ismerem, hallgatom

@Bandus: egy 4 éves notin (1. gen i3-, i5, esetleg már korai Sandy Bridge), 4 GB rammal, SSD-vel gond nélkül, pörgősen kell, hogy fusson a Win 7 és 8 is. Az elmúlt fél évben szereztem két ilyen notit a családtagjaimnak, és tényleg pörgősek ezek a konfigok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Fallout 3. évada új helyszíneket és videojátékos utalásokat ígér
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest