Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz BlacKSouL #48134 üzenetére

És mikor visszajött is csak lehalkította, de megy tovább. :O

Hazamegyek 3 órán keresztül Rammsteint meg Metallicát meg AC/DC-t kell hallgatnom hogy kitisztuljon a fülem meg az agyam, és legyen étvágyam vacsorázni.

Emlékszem, mikor 99-ben felkerültem Pestre, friss egyetemistaként laktunk hárman vidám friss egyetemista fiatal srácok, reggelente keltünk 7 körül, ki előbb ki később, elosztottuk ügyesen a készülődést, aztán surrogtunk le a 86-oshoz, mert Közgáz meg BME egy irányba volt nagyjából.
    Na és reggelente a konyhában mindig bekapcsolták a rádiót a többiek, és minden egyes nap, minden egyes áldott vagy átkozott nap reggel 100% bizonyosssággal a készülődés időpontjában hótziher módon lejátszották Shania Twaintől azt az akkori "slágerét", amitől többet kínozva se tudnék mondani, és amikor már 4. hónapja minden héten minimum 5x minden reggel ezzel keltem, mondtam a többieknek, hogy lassan idegrángást kapok már, és nem tudok bemenni egyetemre, mert az agyam széjjelhullott apró darabokra, és a következő 50 évben soha nem akarom azt a számot hallani. Titokban persze ők még azért hallgatták reggelente, aztán újabb 1 hónap múlva feladták, ők sem bírták tovább.

Új hozzászólás Aktív témák