Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 24-25 fok az a kellemes idő kategória a legtöbb embernek. Tudom, hogy Te más vagy, de hidd el, nyáron az jó idő, és egyáltalán nem kellemetlenül meleg.
Ha tudnád, hogy a Föld más pontjain milyen idő szokott lenni...
Pl. csak ahol én jártam eddig:
-Algériában, a Szaharában eltöltöttem egy nyarat. Már áprilisban 45 fok volt, de ez semmi sem volt a június-augusztus közti meleghez, amikor 55 fok volt árnyékban, csak sehol nincs árnyék, mivel viszonylag kevés fa nő arrafele, és a Nap pont a fejed fölött van (a Ráktérítő fölött delelt akkor a nap, és én a 32. szélességi foknál voltam). Napi 10 liter vizet ittam, és kétszer voltam közben vizelni... a többit kiizzadtam.
És bár azt tanították az iskolában, hogy a sivatagban éjszaka hideg van, nos, ezt cáfolom, soha nem volt hűvösebb 30 foknál sem, és volt olyan, hogy reggel 5-kor napkelte előtt 44 fokot mértem. Az volt aznap a leghűvösebb. De a Szaharában legalább kaptam levegőt.- Amikor Amerikában voltam Tiv-éknél, Lajosfalván (Louisville, Kentucky, 38. szélességi kör, Athénnal egy magasságban), kiszálltam a repülőből, és alig kaptam levegőt.
38-42 fok volt abban a 3 napban, míg ott voltam, és ehhez társult egy laza 90% páratartalom, ami a mexikói öböl felől jött (bár kb. 900 kilométerre volt a mexikói öböl). Nagyon durva volt, mondom, alig kaptam levegőt.
Szerintem az európai emberek többsége el sem tudja képzelni ezt a fajta meleget, ez egészen más, mint a mediterrán forróság-Indiában, Pakisztánban minden évben ezrek halnak meg a hőhulámokban, mert 45 fok van.
Ehhez képest a londoni 25 fok hidd el, hogy nagyon-nagyon kellemes.
A Szaharából Londonon át jöttünk haza, nekem nagyon jól esett végre kicsit fázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- darkFlash CF8 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest