Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor kerlek ne az en hozzaszolasomra kuldd valaszekent, hanem annak, aki korabban felhozta a 40 nm-t.
Optimalis megoldas meg mindenkinek annyi, amennyiben jol erzi magat, szerintem. En rettenetesen utalok takaritani, ugyhogy olyan helyek kellenek, ahova el lehet pakolni, ( akar egy kis kinti shed is, hogy ne a lakasban halmozodjon a sok doboz), dea nagyobb lakas tobb takaritas, es a roomba sem maszik fel a polcra, vagy torli le az asztalt.
Amugy nem en kerestem a bajt, te kezdtel neki , hogy "40 m2 egy egyszobás garzon, ahol egy helyiség az előtér, a konyha és az egyetlen szoba, ha szerencséd vana, akkor egy kisebb kád még elfér a fürdőben, de valószínűbb, hogy eleve csak egy zuhanyzó van benne, amiből ha kilépsz, átesel a wc-n." vagy "Azért ugyanúgy ne essünk túlzásokba, mint a 300 m2-es villával" vagy " de azért már 2 személynek is ott kezdődik az összkomfort, hogy legalább egy külön nappali, és egy olyan hálószoba legyen már, ahol nem csak egy 140x200-as ágy fér el,"
Most mond azt, hogy ebben nulla lenezes van. Nem ugy tunik. Mintha globalis igazsagot fogalmaznal meg, hogy mindenkinek ott kezdodik az osszkomfort, ahol neked.
Mindegy. Megszoktam mar toled.
Mondjuk tenyleg kinottuk mar a lakast, ugyanis elkezdtunk a gyereknek is felhalmozni cuccokat, rengeteg doboz varja a koltozest, plusz bekerult egy sporteszkoz is a lakasba, ami eleg nagy helyet foglal, de ez mas teszta. 3-3.5 eviog siman elfertunk benne. Kenyelmesen.
EQMontoya: hozhatod, de peterket csipos/eles modorat o maga is elismeri. Ha mar a 40 nm-es dologra reagalt, tette volna annak, aki eloszor felhozta, tudja , hogy nem szeretem az ilyesmit, de csakazertis nekem irja. O ugy el ahogy akar, lesz.rom, de ne kosson mar belem, mert nekem mashogy felel meg. Mert ha ezt csinalja, akkor azt en viszom nem fogom lesz.rni, hanem elkuldom melegebb eghajlatra. Akar hisztinek tunik, akar nem. Vonatkozik a masik jomadarra is, akinek 400 ezer alatt nincs se ora, se bringa,
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest