Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs kedvem hosszasan vitázni a meddig legyen nappal témakörben, én csak annyit tennék hozzá, hogy mivel a munkahelyemről kilépve még próbálnék életet élni, és van pár dolog, amit szívesebben tesz az ember napfénynél, ezért én jobban örülök, ha minél tovább van világos, a legkevésbé vagyok ideges, problémás nyáron, júniusban, mikor fél9-kor még süt a nap, és még bőven van időm világosban munka után tevékenykedni, mint mikor télen sötétben jövök-megyek munkahelyre, és aztán onnantól megint állandó a sötétség. Lehet ez akármilyen sajátosság, én szeretem, ha az életem nem csak a munka-alvás között pattog.
Mindazonáltal amennyi napot már megint látunk mostanában...És akkor kapcsolódnék ehhez a csodálatos, fantasztikus speciális különleges időjáráshoz, ami ismét századszor is elb.assza az ember szabadidőre fordítható szabadidejét.
Teljesen nyilvánvaló, hogy a hosszú hétvégére az ember tervez szabadidős programokat, hiszen a szürke hétköznapokon állandóan az irodában kell meresztenie a seggét. Így szalonnázás, bográcsozás, kirándulás, városnézés, tóparton napozás, lábáztatás is szerepel a hosszúhétvége programjában.
Az, hogy már megint erre a 3 napra időzítődik ez a 12-14°C-os esős szeles novemberi fostalicska okádék időjárás, majd aztán a következő munkanapokon 30 fokos meleg jön, az egy kissé megrontja a hangulatot, mondhatni úgyis hogy jó nagy szar volt már megint a palacsintába. Ettől függetlenül mindent megcsináltunk amit terveztünk, mert a k.urvaanyját az időjárásnak, úgyhogy volt bográcsozás, volt városnézés, volt kirándulás, volt Velenceitóparton sétálás, habár nem fetrengtünk félmeztelen a fűben, és nem áztattuk be magunkat zacskóig, hanem kabátban próbáltunk nem megfagyni. Mindazonáltal nem volt felhőtlen sem az ég, sem az arcunk, mert az időjárásnak megfelelő tevékenység a szobában vagy irodában gép előtt ülés és seggmeresztés lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Formula-1 humoros
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest