Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Nincs kedvem hosszasan vitázni a meddig legyen nappal témakörben, én csak annyit tennék hozzá, hogy mivel a munkahelyemről kilépve még próbálnék életet élni, és van pár dolog, amit szívesebben tesz az ember napfénynél, ezért én jobban örülök, ha minél tovább van világos, a legkevésbé vagyok ideges, problémás nyáron, júniusban, mikor fél9-kor még süt a nap, és még bőven van időm világosban munka után tevékenykedni, mint mikor télen sötétben jövök-megyek munkahelyre, és aztán onnantól megint állandó a sötétség. Lehet ez akármilyen sajátosság, én szeretem, ha az életem nem csak a munka-alvás között pattog.
    Mindazonáltal amennyi napot már megint látunk mostanában...

    És akkor kapcsolódnék ehhez a csodálatos, fantasztikus speciális különleges időjáráshoz, ami ismét századszor is elb.assza az ember szabadidőre fordítható szabadidejét.
    Teljesen nyilvánvaló, hogy a hosszú hétvégére az ember tervez szabadidős programokat, hiszen a szürke hétköznapokon állandóan az irodában kell meresztenie a seggét. Így szalonnázás, bográcsozás, kirándulás, városnézés, tóparton napozás, lábáztatás is szerepel a hosszúhétvége programjában.
    Az, hogy már megint erre a 3 napra időzítődik ez a 12-14°C-os esős szeles novemberi fostalicska okádék időjárás, majd aztán a következő munkanapokon 30 fokos meleg jön, az egy kissé megrontja a hangulatot, mondhatni úgyis hogy jó nagy szar volt már megint a palacsintába. Ettől függetlenül mindent megcsináltunk amit terveztünk, mert a k.urvaanyját az időjárásnak, úgyhogy volt bográcsozás, volt városnézés, volt kirándulás, volt Velenceitóparton sétálás, habár nem fetrengtünk félmeztelen a fűben, és nem áztattuk be magunkat zacskóig, hanem kabátban próbáltunk nem megfagyni. Mindazonáltal nem volt felhőtlen sem az ég, sem az arcunk, mert az időjárásnak megfelelő tevékenység a szobában vagy irodában gép előtt ülés és seggmeresztés lett volna.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák