- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- iPhone topik
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs kedvem hosszasan vitázni a meddig legyen nappal témakörben, én csak annyit tennék hozzá, hogy mivel a munkahelyemről kilépve még próbálnék életet élni, és van pár dolog, amit szívesebben tesz az ember napfénynél, ezért én jobban örülök, ha minél tovább van világos, a legkevésbé vagyok ideges, problémás nyáron, júniusban, mikor fél9-kor még süt a nap, és még bőven van időm világosban munka után tevékenykedni, mint mikor télen sötétben jövök-megyek munkahelyre, és aztán onnantól megint állandó a sötétség. Lehet ez akármilyen sajátosság, én szeretem, ha az életem nem csak a munka-alvás között pattog.
Mindazonáltal amennyi napot már megint látunk mostanában...És akkor kapcsolódnék ehhez a csodálatos, fantasztikus speciális különleges időjáráshoz, ami ismét századszor is elb.assza az ember szabadidőre fordítható szabadidejét.
Teljesen nyilvánvaló, hogy a hosszú hétvégére az ember tervez szabadidős programokat, hiszen a szürke hétköznapokon állandóan az irodában kell meresztenie a seggét. Így szalonnázás, bográcsozás, kirándulás, városnézés, tóparton napozás, lábáztatás is szerepel a hosszúhétvége programjában.
Az, hogy már megint erre a 3 napra időzítődik ez a 12-14°C-os esős szeles novemberi fostalicska okádék időjárás, majd aztán a következő munkanapokon 30 fokos meleg jön, az egy kissé megrontja a hangulatot, mondhatni úgyis hogy jó nagy szar volt már megint a palacsintába. Ettől függetlenül mindent megcsináltunk amit terveztünk, mert a k.urvaanyját az időjárásnak, úgyhogy volt bográcsozás, volt városnézés, volt kirándulás, volt Velenceitóparton sétálás, habár nem fetrengtünk félmeztelen a fűben, és nem áztattuk be magunkat zacskóig, hanem kabátban próbáltunk nem megfagyni. Mindazonáltal nem volt felhőtlen sem az ég, sem az arcunk, mert az időjárásnak megfelelő tevékenység a szobában vagy irodában gép előtt ülés és seggmeresztés lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- Playstation 4 VR V2 eladó!
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv) többsávos kézi amatőr adóvevő
- PALIT RTX 5070 White OC 12GB - 36 hónap garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest