Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Eletem elso olajcserejet a motoromon csinaltam, aztan hazajottem vele Europan keresztul Magyarorszagra. Masnap meg mentem egy kort, a nem jol applikalt roppantogyuru miatt kilazult az olajleereszto csavar, es az olajam rafolyt a hatso kerekre. Pont egyenesben voltam, nem estem el, nem haltam meg -- az elozo ket nap 2200 km-t motoroztam, 200 folott az Autobahnon, kanyarogva az Alpokban Ausztrian keresztul.
Szoval a figyelmetlensegem miatt siman meghalhattam volna, ha egy kanyar elott folyik ra az olaj a hatsomra. Tokre latom, hogy szamitogepeknel is a sok 'hozzaerto' miket osszebarmol, szoval en inkabb hagyom a szakemberekre

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- World of Tanks - MMO
- Esik a hóóó!!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest